Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Kako nisam poznavala nikoga ko je preko ove “naše” agencije putovao, potražila sam je i imala sam šta da vidim. Iako je bila nova, za relativno kratko vreme uspela je da sakupi dosta negativnih ocena putnika koji su preko nje putovali. Putnici su se žalili na lošu organizaciju putovanja, kako smeštaj nije bio ni nalik onome kakav su na slikama videli i za koji su zapravo i platili, a posebno su bili nezadovoljni odnosom same agencije prema njima kada su im uputili svoje primedbe. Među svim tim komentarima našla sam i jedan koji se konkretno odnosi na Krit, gde je agencija po svim parametrima ocenjena najnižim ocenama. Alarm se upalio, pa ja ne smem nikako s njima da putujem!

Odmah sam nazvala drugaricu i prepričala joj šta sam pronašla. Bila je jednako iznenađena kao i ja, ali i srećna jer smo još uvek imale vremena da pronađemo novu agenciju. Odlučile smo se za, za nijansu skuplju, ali daleko poznatiju turističku agenciju koja je već godinama organizovala odlazak na Krit i imala samo pozitivne ocene sa putovanja.

Leto je bilo spašeno! Mi smo otišle na odmor i provele se bolje nego ikada, nikakve zamerke što se same agencije i celog puta tiče nismo imale. Ispostavilo se da je promena agencije zapravo bila sjajna odluka. U novinama su počeli da se pojavljuju novinski tekstovi u vezi sa prevarama agencija, i upravo se tu spominje naša “nesuđena” agencija, čiji su se putnici žalili kako su bukvalno ostavljeni u Grčkoj bez smeštaja i bez ikakvog daljeg objašnjenja od samih vodiča.

Učite na tuđim a ne svojim greškama. Naravoučenije – jednom godišnje letujete, raspitajte se dobro o agenciji preko koje ste odlučili da putujete kako ne biste došli u neprijatnu situaciju u kojoj sam ove godine vrlo lako mogla i ja da se nađem.

drugarice Kako mi je zamalo propalo letovanje (BLOG)

Editors choice