Ovog leta obožavamo dugačke, maksi suknje! Veoma lako se kombinuju, praktične su i sakrivaju sve nesavršenosti. Jednostavno je morate imati! Pokazaćemo vam kako da jednu istu suknju nosite za više prilika. Jednostavnim kombinovanjem drugih odevnih predmeta, možete istu suknju nositi i tokom večernjeg izlaska i na plažu. Pogledajte kako!

Casual izgled i varijanta odlična za dan. Suknju iskombinujte sa jednobojnom majicom ili košuljom, obujte sandale i kao modni dodatak ponesite torbicu koju ćete usaglasiti sa majicom. Neutralna ogrlica je pun pogodak!

jupe3 Kako možete kombinovati višebojnu maksi suknju

Maksi suknja i casual izgled

Svideće ti se i ovaj tekst – Fashion Bloggers Must Have: Maksi suknja

Na redu je street chic varijanta. Obujte patike i ponesite najobičniji kačket. Uz suknju obucite kratku majicu sa dugačkim rukavima.

casquette Kako možete kombinovati višebojnu maksi suknju

Jednostavnim kombinovanjem izgledaćete šik

Ukoliko hoćete ovu suknju da nosite i na plaži, sama suknja je dodatak. Odlično se uklapa uz kupaći, japanke, naočare okruglog oblika i slameni šešir.

jupe2 Kako možete kombinovati višebojnu maksi suknju

Maksi suknju možete nositi i na plažu

Elegantan izgled, ili look za posao takođe možete jednostavno i brzo postići. Odaberite cipelice sa visokom potpeticom i elegantnu, crnu košulju. Nećete pogrešiti!

jupe1 Kako možete kombinovati višebojnu maksi suknju

Elegantan i poslovni izgled

Izvor fotografija: elle.be


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli nijedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments