5 činjenica koje treba da znaš o TISSUE MASKAMA – najnovijem hit proizvodu u BEAUTY svetu!

Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

1/3

Ako si u bliskom odnosu sa narcisoidnom osobom, doživećeš svu snagu njene usredsređenosti na sebe i svoje potrebe i biće ti teško da shvatiš i poveruješ kako ona razmišlja i funkcioniše. Možda će ti ovaj tekst pomoći da bolje shvatiš ono što vidiš i doživljavaš.

Narcisi sebe vide drugačije od onoga kako ih drugi vide, oni ne misle da su sebični, jer im je sasvim normalno da se svet vrti oko njih i da su drugi tu da radi njihove udobnosti i koristi. Oni su u stanju da bliske osobe učine žrtvama samim svojim stavom – drugi su (normalno) manje vredni od njih i zato je njihovo potcenjivačko ponašanje sasvim u redu. Ali mi ne srećemo narcisoidne osobe samo kao već formirane ličnosti i ne stupa sa njima u veze i interakcije sposobni da shvatimo kako oni funkcionišu i kako da im postavimo granice – nevolja je u tome što smo možda odrasli uz narcisoidne roditelje, u porodicama u kojima je jedan roditelj bio žrtva drugog, narcisoidnog, upijajući obrasce destruktivnih odnosa i što ne raspolažemo odbranama razuma i svesti.

Zato nam se u bliskoj vezi sa narcisoidnom osobom pruža prilika da odigramo svoje porodične drame i da upotrebimo zrelost i svest da shvatimo šta se dešava i da donesemo zdrave odluke.

Editors choice