Bik – kod žene bika ništa nema na prečac. Prvo da vidi ko su ti roditelji, pa onda možete da razgovarate o kres kombinaciji. Bez šale, žene bikovi su prave žene. Ne vole puno promene, kad počnu da rade na nekoj vezi bolje bi ti bilo da im ne stvaraš probleme. One će se usput i zaljubiti u tebe, biće ti oslonac u životu, toliko da ćeš se potpuno opustiti i misliti da možeš da radiš sve što ti padne na pamet. Onda napraviš sranje i one te jednostavno obrišu iz života. Pa makar imali petoro dece zajedno. Naravoučenije, ne zajebavaj se sa njima. Imaš ih ako ih uspeš ubediti da se njihov život neće puno i naglo menjati zbog veze sa tobom. Što se kombinacije tiče računaj da će ugovaranje po tom pitanju trajati. Dugo.

Mesečni horoskop za februar Vodolija Kako navatati ženku uz pomoć astrologije

Ovan – žena ovan je pojam naprasne, samožive, tvrdoglave pripadnice namazanijeg pola. One žele sve, sad i odmah. I kad to dobiju onda to više ne žele. I one sve proživljavaju emotivno. Ali uvek i isključivo gledano iz sopstvenog ugla. I uvek posmatrano očima deteta kojem je oduzeta omiljena igračka. Trebaju joj igračke i publika, a ne partneri. Želiš takvu jednu? Nema problema. Ako je hoćeš na kratko, postavi se zagonetno, nedorečeno. Pusti je da razvija film u glavi šta se sve krije u tebi. Želiš je na duže – razgovaraj sa psihologom. U međuvremenu se postavi zagonetno, nedorečeno. Pusti je da razvija film u glavi. Sakrivaj telefon, zovi je sa govornice i reci da ne možeš dugo da pričaš.

Igre, ljubavne i seksualne igre, moje dame i gospodo. Dva Jacobsa su nestala tokom pisanja ovog teksta. Ono što je važno pomenuti na kraju, jeste to, da sam svestan toga, da nisu sve žene alave na novac, varanje, kres kombinacije i slično. Ja sam samo bezobrazan što to tako predstavljam. Ja sam zao i ustao sam na levu nogu jutros.

Ma, ne na levu, nego na tri leve noge.


Amitz Dulniker u zvezdanom nebu vidi šta ste sve sakrili od sebe i drugih. Zna šta želite, mislite i volite. Zna sve: da ste nesrećni, nesigurni, perverzni i neodlučni. Ako budete dobri, neće to podeliti sa drugima.