Široke nogavice/kulote

Najsvežiji dodatak ekipi je takozvani paperbag struk, onaj što zaista izgleda kao zategnuta papirna kesa, sa delom struka koji malo izviruje iznad kaiša, i ovakav struk obično ide u paketu sa širim pantalonama i jednom rečju ove sezone je sinonim za fashion look. I super su jednostavne za kombinovanje, posebno za posao. Opuštene, široke nogavice su istovremeno i udobne i super stilizovane i aspolutni su spas u svim trenucima. Ukoliko su i kropovane dole, budi sigurna da će genijalno ići i na baletanke i čizme. Ovaj par farmerki je onaj koji ti treba ukoliko tvoji dani zahtevaju superpokretljivost i voliš da uživaš u vikend vajbu svaki dan. A kao partner casual vikenda, branča i izleta su nezamenljive.

Kulote daju sjajnu figuru devojkama koje smatraju da imaju “veće” butine, budući da njihov viši i uži struk akcentuje pravi deo figure, a široke nogavice pokrivaju “kritičan” i daju savršenu trouglastu siluetu. Plus, pomalo izgledaju i kao suknja. Dva u jednom… bingo!

Mom jeans

Kao što sam već rekla… favorit. Zato što mogu da se stilizuju i kao normcore i kao non-normcore. Zato što imaju baš visok struk i solidno široke ali opet ne preširoke nogavice, dovoljno da mi bude udobno, ne previše da još uvek jesu true jeans. Zato što mogu da ih nosim i po kući. Zato što umeju da budu i nestvarno seksi. Zato što su prokleto udobne. 

Izvor fotografija: www.instagram.com
Naslovna fotografija: @camilacoelho

Cosmic Rider

Comments