16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Christian Louboutin svojevrstan je sinonim za ljepotu i moć. Iz toga razloga sve žene žele nositi najznačajnije cipele na svijetu. Samo neke sretnice imaju prilike nositi na svojim nožicama originalne Christian Louboutin. To su poneke fashioniste, glumice, mame, pjevačice i supruge. Ali, što kada počnete usred Beograda ili Zagreba viđati najezdu Christian Louboutin cipela? Nemojte biti tužni – sasvim je sigurno da je većina od tih cipela samo (loša) kopija.

Da razjasnimo nešto. Ne, nije moguće kupiti cipele Christian Loubutin za, recimo, 200 $. Čak niti na sniženju. Jednostavno, one su stvar prestiža i njihovim je ocima u cilju da to tako i ostane. Ukoliko niste za njih spremne izdvojiti najmanje oko 450 $, pomirite se s time da ih nećete imati.

Kako razlikovati kopije od originala?

Osim što smo razjasnili njihovu najmanju cijenu, originalne cipele Christian Louboutin nemaju nikakav miris, niti po koži, niti po ljepilu. Na kopijama se, pak, osjete raznorazni mirisi.

Također, na tzv. crnom tržištu prodaju se različiti modeli Christian Louboutin cipela koji nikada nisu niti proizvedeni. Uostalom, svjesni ste da su cipele prepoznatljive po crvenim đonovima i da takvu nijansu crvene boje nikada neće biti moguće postići kod kopija. Vjerujte, znalačko oko sve vidi i sve zna.

Cipele Christian Louboutin dolaze u kutiji u kojoj se nalazi vrećica za cipele, bijeli papir kojim su omotane, manja vrećica u kojoj se nalaze rezervne pete te vrećica za po svaku cipelu.

Ukoliko se odlučite na kupnju, tada pažljivo proučite službenu internetsku stranicu christianlouboutin.com na kojoj su navedene sve prodavaonice u svijetu koje prodaju predmet mračnih želja smrtnica.

Svi ostali zadovoljit ćemo se i obućom marke Zara. Lijepe su i prihvatljive cijene i što je još bolje – original su.

Pogledajte najnoviju kolekciju Christian Louboutin cipela

Slika 1.2 Kako prepoznati lažne crvene đonove?

Za one romantične

Slika 2.2 Kako prepoznati lažne crvene đonove?

Za vesele dane

Slika 3.1 Kako prepoznati lažne crvene đonove?

Zavodimo i budimo zavedene

Slika 4.1 Kako prepoznati lažne crvene đonove?

Za ples bez prestanka

Izvor fotografija: christianlouboutin.com


Ela Vujanić osim što je studentica stručnog studija sestrinstva, ona je i kolumnistica i novinarka. To joj nije bilo dovoljno, pa se zajedno sa svojom najboljom prijateljicom upustila u avanturu nazvanu Modni ručak, u kojoj su iskazale sva svoja kulinarska umijeća. Mrsko joj je pitanje “Što je pisac želio reći?”. Zašto? Zato što joj se, kao što i sami vidite, uvijek činilo da je pisac želio reći više od jedne stvari ili možda niti sam nije točno znao što želi reći.

Editors choice