Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Ako nemate iskustva i ovo vam je prva Nova godina i sve što uz nju ide, bez partnera, omrznućete praznike. Jer, verovatno vas već svi pitaju “a gde ćeš za doček?” a onda se ujedu za jezik, jer se sete da više niste u paru i da verovatno uobičajene društvene šeme ne dolaze u obzir. A onda postane još gore, jer počnu da se izvinjavaju. Ljudi su radoznali i površni i sebični, ali svakako ne žele da vas povrede, ali svaka njihova ljubaznost vam samo sipa so na ranu. Uskoro će početi da pljušte pozivi – svi će vas zvati da budete sa njima, ali svi oni su u paru! Užas.

biti singl Saveti da preživite praznike u singl varijanti

 

Ali, može i gore – pozvaće vas samo zato da vam kažu da bi vas rado zvali da im se pridružite, ali da će ON biti na dočeku, sa nekom curom, pa pretpostavljaju da je to neprilično i kako im se samo uvalio, a oni su baš hteli vas da zovu. Dobro, možda je baš tako. Ali vama to ništa ne znači. Zima, romantika, sneg, topao krevet, svetlucavi ukrasi, novogodišnji pokloni – sada treba da otkrijete kako sve to možete i sami i to sa velikim zadovoljstvom.

Editors choice