Hot topics

Zašto nikada nećemo prestati da volimo bele patike + stajling saveti za nju i njega

Sunce, morska so, dehidrirana koža: Najbolji saveti za letnju negu

Najlepše frizure za posebne prilike koje možeš da napraviš – sama!

O kompromisima iliti kada je OK da prestanemo da ih pravimo

#HairHacks: Kako da neguješ kosu tokom leta + ideja za trendi frizuru za svaki dan

Sve što treba da znaš o detoksikaciji + primer detoks dijete koja zaista radi!

Sa liste neostvarenih odluka: Kako da najzad počneš da se hraniš zdravije?

12 stvari koje se nalaze na svačijoj #wish listi

5 glavnih trendova koje ćemo voleti ovog leta (ali i mnogo duže!)

Statement nakit je hit leta, a evo koji komadi su #musthave

1/3

Svaki horoskopski znak se po nečemu odlikuje, a te odlike, karakter, temperament, sklonosti – utiču na to kako se suočavamo sa životnim problemima, odnosno, koliko nastojimo da ih rešimo ili izbegnemo.

Ovan

Ovnovi se hvataju u koštac sa problemima bez odlaganja – oni su i inače nestrpljivi i energični i njihovo delovanje je u skladu sa njihovom prirodom. Oni prosto ne umeju drugačije, nego da odmah reaguju i nešto preduzmu. I naravno, žele da odmah vide rezultate – strpljenje im takođe nije svojstveno. Zato će se maksimalno angažovati i tražiće pomoć i uopšte, boriće se svim sredstvima.

Bik

Oni su veoma vešti i sposobni – u ignorisanju problema. Beskrajno će racionalizovati neku situaciju, analizirati je i posmatrati sa svih strana, dok će zapravo čekati da se problem reši sam od sebe, odnosno, da se rešenje nametne. Bikovi zapravo nastoje da izbegnu posledice koliko god je to moguće, pa će tako postupati i u najtežim situacijama – zaobilazno će tražiti rešenje koje ih najmanje angažuje i remeti.

Blizanci

Blizanci se prvo veoma uznemire, iznerviraju, planu, a zatim se smire. Reaguju veoma emotivno i svaki problem doživljavaju vrlo dramatično, ali kad bura emocija proleti kroz njih, oni se brzo smire, shvatajući da nema smisla da besne i nerviraju se, jer tako ne mogu ništa da reše. Tražiće pomoć i savet u početku, a zatim će čekati da se stvari spontano razreše – i verovaće u pozitivne ishode.

Rak

U teškim životnim situacijama, Rakovi umeju da preuveličavaju – dopuštaju da ih problemi preplave i savladaju i čini im se da je sve crno, da nema izgleda, izlaza, ni nade. Oni razmišljaju, analiziraju, tuguju, provode besane noći, i u stanju su da veoma dugo trpe takvo stanje. A kad sve prođe, smejaće se sami sebi što su toliko dramili.

Editors choice