Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/3

Svaki horoskopski znak se po nečemu odlikuje, a te odlike, karakter, temperament, sklonosti – utiču na to kako se suočavamo sa životnim problemima, odnosno, koliko nastojimo da ih rešimo ili izbegnemo.

Ovan

Ovnovi se hvataju u koštac sa problemima bez odlaganja – oni su i inače nestrpljivi i energični i njihovo delovanje je u skladu sa njihovom prirodom. Oni prosto ne umeju drugačije, nego da odmah reaguju i nešto preduzmu. I naravno, žele da odmah vide rezultate – strpljenje im takođe nije svojstveno. Zato će se maksimalno angažovati i tražiće pomoć i uopšte, boriće se svim sredstvima.

Bik

Oni su veoma vešti i sposobni – u ignorisanju problema. Beskrajno će racionalizovati neku situaciju, analizirati je i posmatrati sa svih strana, dok će zapravo čekati da se problem reši sam od sebe, odnosno, da se rešenje nametne. Bikovi zapravo nastoje da izbegnu posledice koliko god je to moguće, pa će tako postupati i u najtežim situacijama – zaobilazno će tražiti rešenje koje ih najmanje angažuje i remeti.

Blizanci

Blizanci se prvo veoma uznemire, iznerviraju, planu, a zatim se smire. Reaguju veoma emotivno i svaki problem doživljavaju vrlo dramatično, ali kad bura emocija proleti kroz njih, oni se brzo smire, shvatajući da nema smisla da besne i nerviraju se, jer tako ne mogu ništa da reše. Tražiće pomoć i savet u početku, a zatim će čekati da se stvari spontano razreše – i verovaće u pozitivne ishode.

Rak

U teškim životnim situacijama, Rakovi umeju da preuveličavaju – dopuštaju da ih problemi preplave i savladaju i čini im se da je sve crno, da nema izgleda, izlaza, ni nade. Oni razmišljaju, analiziraju, tuguju, provode besane noći, i u stanju su da veoma dugo trpe takvo stanje. A kad sve prođe, smejaće se sami sebi što su toliko dramili.

Editors choice