Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Svaki horoskopski znak se po nečemu odlikuje, a te odlike, karakter, temperament, sklonosti – utiču na to kako se suočavamo sa životnim problemima, odnosno, koliko nastojimo da ih rešimo ili izbegnemo.

Ovan

Ovnovi se hvataju u koštac sa problemima bez odlaganja – oni su i inače nestrpljivi i energični i njihovo delovanje je u skladu sa njihovom prirodom. Oni prosto ne umeju drugačije, nego da odmah reaguju i nešto preduzmu. I naravno, žele da odmah vide rezultate – strpljenje im takođe nije svojstveno. Zato će se maksimalno angažovati i tražiće pomoć i uopšte, boriće se svim sredstvima.

Bik

Oni su veoma vešti i sposobni – u ignorisanju problema. Beskrajno će racionalizovati neku situaciju, analizirati je i posmatrati sa svih strana, dok će zapravo čekati da se problem reši sam od sebe, odnosno, da se rešenje nametne. Bikovi zapravo nastoje da izbegnu posledice koliko god je to moguće, pa će tako postupati i u najtežim situacijama – zaobilazno će tražiti rešenje koje ih najmanje angažuje i remeti.

Blizanci

Blizanci se prvo veoma uznemire, iznerviraju, planu, a zatim se smire. Reaguju veoma emotivno i svaki problem doživljavaju vrlo dramatično, ali kad bura emocija proleti kroz njih, oni se brzo smire, shvatajući da nema smisla da besne i nerviraju se, jer tako ne mogu ništa da reše. Tražiće pomoć i savet u početku, a zatim će čekati da se stvari spontano razreše – i verovaće u pozitivne ishode.

Rak

U teškim životnim situacijama, Rakovi umeju da preuveličavaju – dopuštaju da ih problemi preplave i savladaju i čini im se da je sve crno, da nema izgleda, izlaza, ni nade. Oni razmišljaju, analiziraju, tuguju, provode besane noći, i u stanju su da veoma dugo trpe takvo stanje. A kad sve prođe, smejaće se sami sebi što su toliko dramili.

Editors choice