Evo šta možeš da očekuješ prvih dana nakon porođaja!

Dvoje trkača osvojilo grad uprkos mraku i kiši. I sve zabeležili fantastičnim videom!

Hygge koncept u centru grada: Gde da se ušuškaš tokom hladnih zimskih dana?

Sendvič je uvek dobra ideja: 3 nova recepta za najlakši, a najukusniji obrok

Maldivi: Jedini vodič koji ti je potreban ukoliko putuješ u “tirkizni raj”

Želiš savršen, porcelanski ten? Otkrivamo ti tajne japanske beauty rutine

Kako da osvežiš svoj jesenji stil neutralnim nijansama

Preporuka: Gde da izađeš ako voliš chill & hip atmosferu

Sve tajne savršenog Cat Eye looka!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

1/3

Valjda bi trebalo da se osećaš sjajno što si osoba velikog srca. Puna si ljubavi, oproštaja, sve razumeš, tolerantna si i velikodušna – niko ti ne može ništa, kad si takva osoba, prava svetica. Ma da. Ali samo ti znaš kako ti je sa tvojim velikim srcem.

Ti si kao neki Deda Mraz, koji radi prekovremeno, odnosno, svakog dana u godini. Za svakoga imaš sve što mu je potrebno, a vadiš iz vreće kao čarolijom, čak i kad je prazna. Jer tebi je lako, ti imaš, veliko srce uvek ima šta da pruži, da pokloni, da prospe, pa nek’ uzme ko hoće i kome treba. A bahata stoka ume i da izgazi to što prosipaš pred nju.

Ti ne možeš da odustaneš ni od koga. Ne možeš nikoga da odbaciš, čak ni kad te povredi najgore. Deliš šanse kao loto tikete, samo kod tebe svaki dobija. I ne možeš protiv sebe. Dobro znaš da nemaš šta da očekuješ od nekoga, jer si ga dobro upoznala – još jedan „dar“ koji je redovan sadržaj velikog srca, sposobna si da svu svoju pažnju usmeriš na nekoga sa takvim intenzitetom, posvećenošću, otvorenošću i razumevanjem, da to prosto ne može da se izdrži. Kad svojim spot-lajtom obasjaš jednu osobu, ona je glavni lik na tvojoj sceni i ona se najpre oseća kao slavni glumac, koji trijumfuje, uživa u pažnji i aplauzima, hrani svoj ego, svoju napaćenu dušu, kupa se u svetlosti i uživa.

veliko srce 2 Kako se zaista osećaš kad imaš stvarno veliko srce?

Editors choice