A ako ipak niste za eksperimentisanje ovog tipa, držite se dobre stare kombinacije sa majicom i patikama, ili ako je reč o hladnijim danima, majicu možete zameniti duksericom u istoj boji, ili po želji, može biti i druge boje. Umesto kaputa, koji je bio zastupljen u prethodnoj kombinacije, obucite vašu omiljenu zimsku jaknu.

Za one koji su vežbali celog leta i žele da istaknu svoju liniju, dobra kombinacija može se napraviti i sa top majicama, a uz to možete uklopiti i patike intenzivnijih boja, da bi izgledalo što upadljivije, ukoliko je to efekat koji želite da postignete. Ako ste onaj drugi tip, sve to možete ukombinovati i sa patikama mirnijih boja, ili sa klasičnim belim patikama sa kojima ništa ne možete da promašite, kada je stilizovanje u pitanju.

Da li je sa patikama, štiklama ili u kombinaciji sa ležernim džemperima, klasična siva trenerka nam se vraća u velikom stilu. Mada, kada malo bolje razmislimo, nikada nije ni odlazila, samo smo je popeli na viši nivo, tako što smo je stilizovali na drugačiji način, prolazeći kroz različite stilove oblačenja. Da li ste spremni da isprobate ove modne trendove?

Naslovna fotografija: instagram.com/palaceandcircus

Andrea Aras

Comments