Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/3

Promena sezone zna da bude teško podnošljiva, posebno sada kada je u pitanju pozdravljanje sa toplim i sunčanim danima, laganim oblačenjem i omiljenim rashlađujućim aktivnostima. Ako si ljubitelj leta, dolazak jeseni može da ti izgleda vrlo depresivno. Sve što predstoji zvuči tmurno i sivo, naizgled se gasi i povlači do daljnjeg. Da nije sve baš tako crno, najpre pokazuju boje spoljašnosti kojima je obasut grad, a ukoliko se zagledaš malo bolje, uverićeš se da ono što jesen nosi u svom rancu nije ništa lošije od letnjeg sadržaja.

Septembar je mesec u kojem još uvek možeš da uživaš u poslednjim letnjim danima, ali je takođe pravi trenutak da se pripremiš za hladnije vreme što ti predstoji. Budi sigurna da ćeš iskoristiti svaku prednost i čar ovog godišnjeg doba, kao i da ćeš potpuno biti prepuštena užicima karakterističnim za ovaj period. Izvojili smo par korisnih saveta i predloga kako da s lakoćom i zadovoljstvom stupiš u narednu sezonu.

predlog 4 Kako uspešno da preživiš jesen?

Ispuni svoje slobodno vreme omiljenim aktivnostima

Leto je podrazumevalo česte izlaske, šetnje, kupanje i sunčanje… Ali moraš priznati da visoke temperature nisu bile najpogodnije baš za sve što voliš da radiš, budući da si se sklanjala u klimatizovani prostor. Jesen pored kiše, koja zna da bude dosadna donosi i prijatno, sunčano vreme koje ti dozvoljava da duži vremenski period budeš napolju i obavljaš sve ono što voliš. A kada nastupe ti kišni dani i nateraju te da se zatvoriš u kuću, posveti se svojoj omiljenoj knjizi, filmu ili seriji uz kafu ili okrepljujućim razgovorima sa najboljom drugaricom. Ako si umetnička duša, jesen je vrlo inspirativna za tvoja nova stvaranja, potrebno je samo da malo bolje osmotriš svoju okolinu i imaćeš željenu inspiraciju.

Editors choice