‘Oćete da vas upamte kao ljubavnika nad ljubavnicima? Pa, to bar nije ni nauka ni umetnost. Šta? Mislite da su žene komplikovane? Ma, jok one ‘oće samo jedno. I to nije to što ti misliš da jeste, zato i jesi “nejeb”. Ako hoćeš da budeš “svejeb”, moraš da budeš malo manje životinja, malo manje sebičan, a da opet ne otupiš alatku i ne postaneš seka-persa.

s01 Kako zadovoljiti damu i začiniti seks

K'o biku crveno čaršavče

Slušaj ‘vamo!

Najvažniji seksualni organ je glava. Ne glavica, već glava, glavonjo! Mozak! Upotrebi mozak i to ne svinjski, što se maže na ‘leba, već svoj sopstveni, ako ga imaš. “Sve počinje iz glave” – kažu babe, a živa je istina. Ako uspeš ženu da napališ u njenoj glavi, onda se dobija onaj divan spoj majndfaka i madafaka.

Osim mozganja, neophodna je intima. Emotivna bliskost. Znam da si operisan od emocija i da pustiš suzu samo kad izgubi Barsa, ali moraš malo da poradiš na razvijanju međuljudskih odnosa, neverbalne komunikacije, emotivne ekspanzije, nervne indukcije i jebiga, nisam rek’o da će biti lako, ali moguće je. Za početak, gledaj je u oči i ne radi ništa.

Osnovna pravila

Mužjak dobija kolac vrlo brzo, ali ga brzo i gubi. Imaj to na umu. Nemoj da mi tu kenjaš kako tebi stoji ko Bubkina motka. Ženama treba dugo da se spreme za ulazak, a tebi za to vreme proš’o voz. To je priroda. Stoga, evo jedan’est zakona da se držiš, a koji, uglavnom, nemaju veze sa mozgom i emocijama sa početka teksta, to smo te samo ložili da tekst bude duži i da deluje ozbiljno ženama koje će ovde da vire i da ti posle prepričaju, jer te boli đoka da sam čitaš ovo (zato i ne jebeš ništa, bar ne uspešno).

1. Liži, bre – Ženama treba vremena dok se uzbude. Obično leže k’o naftna mrlja i čekaju da ih neko posisa. Naravno, nemoj da si majmun odma’ da navališ na mindžu, ljubi se, mazi se, ovo-ono, ali kad krene akcija nemoj odma’ da penetriraš, prvo malo siši.

2. Oduži dalje – Malo ovo, malo ono i ti si spreman, ali vraga – ona nije. Moraš da smisliš šta sve da uradiš dok ona ne dođe u stanje spremnosti. Umesto da čekaš na leru i gubiš napon, bolje istražuj. Pipni ovde, lizni onde, ljubi tamo, eksperimentiši. Ko zna šta ćeš sve da otkriješ. Možda ti se draga loži na lizanje laktova (njenih). Možda voli da joj njuškaš pazuh, možda voli da joj srčeš prste na nogama. Jebiga, sve je to deo akcije.

3. Erogenizacija – Šta smo učili u školici? Vrat, uši, kolena, prstići, sisići, međunožje. To su erogene zone, ali ne samo to. Žena ti je jedna velika erogena zona, samo ako znaš kojim redom da pritiskaš dugmiće. Zato upotrebi maštu i isprobavaj. Ako te pita šta to, jebote, radiš, kaži joj, samo se ti sestro opusti, istražujem te i upijam celom površinom kože, pa će da se smiri. Žene se inače lože na ta poetsko-erotska proseravanja.

4. Ne hrči – Još jedna razlika između muškaraca i žena jeste u tome što se muškarci seksom prazne, a žene pune. Ha, ha! Jest’ sad sam i ja video da je smešno. Nego, vidi ovako. Žena će da se posle onoga primiri i da uživa, a ti ćeš da hrčeš. Ali, onda si ugasio u njenim očima kao mužjak i svaki sledeći seks će ti biti još više uzbrdo. Zato ostani pribran i nešto čavrljaj s njom. Nemoj samo da je pitaš kako je bilo. Propuši ako treba, žvači žvaku, drmni guaranu, samo ostani budan i kao fol tu si uz nju.

5. Higijensko-tehnička oprema – Peri se redovno. Kupaj se. Koristi dezodorans. Šišaj žbunje ako ti međunožje izgleda kao rodino gnezdo. Zapiraj se redovno. Nijedna dama ne voli da vidi neurednog muškarca, niti voli da posle seksa dobije gljivice od tebe. Fuj, znam, gadna tema, ali često mužjaci ne kapiraju da je ženin organ izuzetno osetljiv i gadljiv na nečistoću. Dakle, džaba ti trbušnjaci, ako sav “smrdljaš”.

6. Ljubi i šapući – Muškarci su vizuelci. Ono, vidiš ribu k’o avion i reakcija sledi. Žene su maštovitije. Zato moraš da ljubiš i šapućeš koještarije. Nabrajaj i delove od Lade ako treba, samo ih izgovaraj nežno i sugestivno. Mada, bolje je ako možeš da skupiš muda za nešto ljubavno ili seksi, zavisi šta dama voli. U svakom slučaju, pođi od nečeg blažeg, pa pojačavaj ako se i uzdasi ubrzavaju.

s02 Kako zadovoljiti damu i začiniti seks

Žene mož' i da ne pipneš, a u znoj da je napraviš. Zato što su maštovitije.

7. Ne budi sebičnjak – Ostavi to ženama. Jebi ga, takvi smo. Nama su neophodne one, a njima niko živ. To objašnjava zašto muškarci moraju da pored sebe imaju makar i skota za ceo život, dok žene mogu decenijama i uz mačke i vibrator. Elem, moraš da uđeš u njen ritam i prepustiš joj sebičluk. Sve uredi kako njoj odgovara, ti ćeš se utešiti onda kad bude skičala ispod tvoje raspaljene sprave.

8. Menjaj brzine –Najgore je kad zapne u kolotečinu pa svaki seks ispadne ista rutina. Rešenje nije u menjanju dama (mada jeste popularno kao izbor), već u razgaženju utabanih staza. Ne znači da moraš da visiš sa lustera i da je teraš da stoji na rukama, ali bar promeni ruku ponekad. Ha-ha! I ovo je ispalo smešnije nego što sam mislio.

9. Komplimenti – Najbolje voliš kad te riba pohvali. A i ona to isto voli, pa nemoj da škrtariš. Samo nemoj da joj kažeš da je “skroz moderna” ili “sjajna si skroz”, već upotrebi mozgotron i reci nešto malo prikladnije. Pohvali je tako da se joj se pojača samopouzdanje.

10. Krš i fantazija – Žene imaju prljavu maštu, nemoj da se takmičite čija je gora. Ali, za razliku od tebe koji ćeš da se premišljaš da li da joj kažeš da sanjaš o komšinici utroje ili ne, žene će o svojim maštarijama svakako ćutati, jer ko zna šta ćeš da misliš o njoj ako prizna da voli ovo ili ono. Zato razgovarajte o fantazijama. To su fantazije, nisu želje, mogu i nikad da se ne ostvare, ali za neke dame samo pripovedanje maštarija jeste uzbudljivo. Pazi samo da ne zastraniš na rodbinu i domaće životinje i sve će biti u redu.

11. Razigranost  – Igranje je glavni deo zabave. Ako je ceo čin posao, ritual, takmičenje ili osveta, jebeš to. Mislim, ne jebeš, u tome je i problem. Jedino ako se sve više i više razigravate, onda seks postaje sve bolji i bolji. Elementi igre jesu početak-rađanje, sredina-razvoj i burnost, smiraj i ponovno vraćanje na početak uz najvažniji element a to je – promena. Nemoj da se plašiš sporog početka, trudi se da se opustiš i oslobodiš u sredini, makar prešao granice svih dosadašnjih iskustava i onda ne žuri sa smirenjem.

I javi nam, ako ti je uspelo. Ako nije, ćuti i pokrij se ušima.


Šumar – Izmišlja toplu vodu, traži rupe u svemu, pa i u saksijama. Ne jebe živu silu.

Comments