Tara Swennen je stilistkinja koja je zaslužna za nedavne lookove Kristen Stewart, a koji su nas potpuno oduševili jer nismo navikli da Kristen vidimo u nekom od ovakvih izdanja. Za Taru i Kristen pripreme za Oskara počinju mesec dana pre ceremonije. Tara lično odlazi u Pariz kako bi izabrala i preuzela haljine za Kristen, nakon čega dolazi u LA i pripreme zvanično počinju. U toku nekoliko dana isprobavaju sve haljine koje je donela, zajedno birajući onu u kojoj se Kristen najlepše oseća. Pre samog spremanja za dodelu Oskara, Tara odlazi na masažu kako bi se opustila.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Kristen Stewart (@its_kristens)

Waren Alfie Baker je stilista koji voli da zna kom odevnom pravcu njegov klijent stremi, pre nego što uopšte otpočne. Uvek predlaže klasik momente koje povezuje sa temom starog Holivuda. Autfiti iz prošlosti dodele Oskara su mu najveća inspiracija, zato što smatra da je takvo fashion nasleđe dragoceno.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Andrew Garfield (@ourandrewgarfield)

Sarađivanje sa modnom kućom je jednako zabavno kao i sarađivanje sa poznatom ličnošću, zbog čega se on često odlučuje za klijenta Andrewa Garfielda, sa kojim najviše voli da eksperimentiše. Njegovi rituali pre početka Oskara su vežbe fokusa i opuštanje uz meditaciju. Kada se kroz jednu prostoriju smenjuje gomila ljudi, lako je ostati bez fokusa i prepustiti se frustracijama koje donose načinjene greške, do kojih skoro uvek dolazi.

Ovogodišnja dodela Oskara nam stiže, a mi ne možemo da dočekamo da vidimo kako će ljudi iz filmske industrije biti obučeni dok šetaju crvenim tepihom.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Milica Antić

Comments