Hot topics

Beauty SOS: Kako da suvu kožu učiniš blistavom – po ugledu na Beyoncé i Meghan Markle

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

1/3

Neko obožava dopisvanje, a nekoga telefoni generalno uznemiravaju, ali savremena komunikacija zahteva da se prilagodimo i da primamo i šaljemo poruke. Kad je u pitanju komunikacija sa osobom koja vam se sviđa i sa kojom flertujete, ili sa partnerom, evo kakve poruke koji znak voli.

Ovan

Ovnovi vole da flertuju i veliki su zavodnici – najbolji su uživo, ali vole i da se dopisuju. Oni će citirati pisce i pesnike i udvaraće se u velikom stilu, nastojeći da vas obore s nogu, a isto očekuju i od druge osobe. Da biste im skrenuli pažnju, budite zanimljivi i originalni.

Bik

Bikovi su romantični i vole ljubavne poruke, a vole i da ih zašećere sličicama i emotikonima, srcima i smajlijima, da bi što bolje izrazili svoje goruće emocije. Ako želite da ostavite utisak na osobu rođenu u znaku Bika, budite romantični, ne plašite se patetike i budite dostupni za dopisivanje 24/7.

Blizanci

Oni odlično barataju rečima i umeju da izraze svoj duh i šarm i preko poruke – nasmejaće vas, zainteresovati i rastopiti – Blizanci nikada nisu dosadni i predvivljivi i ne ponavljaju se. Parirajte – budite opušteni, spontani, slobodni i pišite duhovite, kratke i slatke poruke.

Rak

Rakovi su puno hrabriji i opušteniji preko poruka, nego uživo – stidljivi su i kad mogu da pišu, to ih rasterećuje i pomaže im da se otvore i bolje izraze. Ne žurite da Raku zakažete sastanak, prvo se dopisujte, dok on ne stekne utisak da ste se već malo upoznali i dok ne bude spreman na susret. Nemojte se iznenaditi ako u njegovom ponašanju uživo uopšte ne možete da prepoznate osobu sa kojom ste se dopisivali.

Editors choice