Koliko puta si samo kupila, na prvi pogled, idealne farmerke ali kasnije, kada si ih malo bolje pogledala, shvatila da ti ne stoje uopšte?! Pa, to je verovatno zato što si se pri kupovini najpre vodila izgledom džinsa, ali ne i svojim tipom građe. A ona baš ume da prevari! Ipak, kako ti se to više ne bi dešavalo, pogledaj naš kratki vodič za izbor farmerki i uživaj u modelu koji baš tebi savršeno pristaje.

Silueta

“Skinny” farmerke stajaće devojkama koje su građene kao kvadrat, peščani sat i trougao, ali ne i onima koje su građene kao obrnuti trougao i krug. Ovaj model će istaći kukove, vizuelno izdužiti noge, ali i naglasiti sve mane ukoliko ih nosiš, a zapravo ti ne stoje.

farmerke 1 Kakve farmerke možeš da nosiš prema tipu građe?

Klasične farmerke sa ravnim nogavicama stajaće svim devojkama, osim onim koje su građene kao kvadrat. Ukoliko imaš “višak” skrenuće pažnju sa toga jer neće naglasiti kukove, stomak i struk, ali ako si previše mršava, neće ti stajati jer će te vizuelno učiniti još mršavijom.

farmerke 2 Kakve farmerke možeš da nosiš prema tipu građe?

Opuštene, “boyfriend” farmerke stoje devojkama koje su građene poput peščanog sata, obrnutog trougla i kvadrata, ali ne i onim koje su građene u obliku kruga i trougla. One će sakriti mane koje imaš u pogledu nogu i kukova, a istaći će struk. Imaj na umu da one čine tvoju figuru ravnom i vizuelno je skraćuju.

farmerke 3 Kakve farmerke možeš da nosiš prema tipu građe?
Comments