Karo kaputi

Karo šara je nešto što nam se u garderober ove jeseni “uvuklo” na velika vrata. Naime, karo je trend koji za sobom nosi priču o čuvenom Teddy Girl pokretu viđenim kroz sočivo fenomenalne Marie Grazie Chiuri, dizajnerke koja stoji iza Dior brenda.

Kaputi animal printa

Životinjski krik, iliti “roar”, zadobio je svoje mesto na tronu među ovosezonskim trendovima. Te stoga, ukoliko želiš da se nametneš kao ulimativna trendseterka, ovo je izdanje koje ne smeš da zaobiđeš.

Kaputi koji kombinuju različite teksture

Ništa novo nisu ni podgrejane tendencije devedesetih. Na krilima nostalgije, a u ruhu kontemplacije savremenim premisama u modnoj industriji koje se tiču održivosti, ali i onima veganski orijentisanim, proizišao je trend koji diktira kombinovanje različitih vrsta tekstura na jednom odevnom komadu, kaputu. U ovom slučaju, nećete pogrešiti ukoliko se odlučite za kombinacije sa teksturama poput imitacija kože u mat ili sjajnoj ediciji, s tim što su i delovi u faux fur varijanti dobrodošli. Ipak, krojevi modela kaputa ovakve teksture ne treba da budu ustručeni i treba da se odlikuju dužinama ispod ili do kolena.

View this post on Instagram

Vibrance in silence ✨

A post shared by Sarah Mikaela (@srhmikaela) on

View this post on Instagram

#가을의색감 을 가득 담은 유니크함🍁 단 한벌만으로도 스타일리시해지는 #우아솜메 #멀티패치에코레더코트 🌝 – – 뽀얀 태디베어뽀글이 주머니는 코트 위 포인트 포켓! 탈착 가능하여 포켓을 떼서 합체하면 귀여운 미니백으로도 활용가능해요- – – #ouahsommet #MultiPatchEcoLeathetCoat : 1 color (Multi-color) – – 모든 제품들은 우아솜메 공식 몰에서 구입 가능합니다. www.ouahsommet.com

A post shared by 우아솜메 Ouahsommet (@ouahsommet) on

Naslovna fotografija: instagram.com/michaelkors

Nevena Vujović

Comments