Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

1/2

Uvek se govori o dominantnim karakteristikama nekog znaka, o nečemu što je tipično i po čemu su znaci prepoznatljivi, dok se neke druge osobine previđaju i ostaju u drugom planu. Ovo su neke od tih zapostavljenih osobina horoskopskih znakova. 

Оvan

Meka i romantična strana Ovnova nije svima dostupna i vidljiva, jer je u prvom planu ovnovska snaga, agresivnost, potreba za akcijom. Kada se zaljubite i posvetite nekome, učinićete sve za tu osobu, čak ćete je pustiti da predvodi, odlučuje i upravlja. 

Bik 

Osim vidljive tvrdoglavosti i rigidnosti, Bikovi imaju svoju spontanu i ležernu stranu. Oni umeju da budu krajnje bezbrižni i opušteni i na taj način lako postižu ono što je za druge velika magija – borave i žive u sadašnjem trenutku. I predaju mu se u potpunosti. 

Blizanci 

Kompleksna priroda prevrtljivih i očaravajućih Blizanaca, krije neverovatnu velikodušnost! Blizanci umeju da stave druge ispred sebe i da se potrude oko svojih bližnjih, naročito kada su u pitanju prijatelji. 

View this post on Instagram

That Paris view 💔

A post shared by 🇧🇷made in brasil🇧🇷 (@naomieliav) on

Rak 

Rakovi su veliki igrači – ne boje se napornog rada, a ne ustručavaju se ni da manipulišu i koriste svoj uticaj. Sposobni su da pridobiju sledbenike i saradnike i da svoja znanja i veštine naveliko dele, obučavajući druge i dozvoljavajući im da budu nezavisni u tome. Kada se Rak umeša, on to čini za dobrobit svih. 

Lav

Gordi, samouvereni i željni slave i pažnje, Lavovi umeju da ustupe presto! Kada nekoga vole i prihvataju u potpunosti, njihovo srce je veće od njihove ličnosti i ega. Sve što imaju stavljaju na raspolaganje bliskoj osobi kojoj je to potrebno. 

Devica 

Device su hladne i mirne i njihov fitilj je dugačak. Device su promišljene, odmerene i kul. Ali kada su gurnute preko svojih granica (koje su zaista daleko), u stanju su da eksplodiraju tako da ne ostane kamen na kamenu, a prašina se sleže mesecima. Pazite da ne naljutite Devicu!

Editors choice