#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ako si čula za “hygge”, obožavaćeš “fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Karijera bez barijera: Seminar soft skills veština za studente FON-a

Karijera bez barijera: Seminar soft skills veština za studente FON-a

“Karijera bez barijera” predstavlja besplatni seminar unapređenja poslovnih “soft skills” veština i namenjen je isključivo studentima FON-a. Projekat je rezultat saradnje FON-ovog Centra za razvoj karijere i Studentskog parlamenta FON-a sa Centrom poslovnih kompetencija “Creative Office”. Projekat će biti realizovan početkom novembra na Fakultetu organizacionih nauka.

“Soft skills veštine su sve one sposobnosti koje razlikuju uspešnog poslovnog čoveka, koji napreduje na radnom mestu, od onog manje uspešnog, koji stagnira’’. Cilj seminara “Karijera bez barijera” jeste da studente usmeri ka usavršavanju ličnih i profesionalnih veština, koje će svakako predstavljati veliki plus u konkurentskoj borbi za posao. Prezentacione, komunikacione i liderske veštine, upravljanje vremenom, rešavanje konflikata, samo su neke od tema ovog seminara. Studentima se pruža mogućnost da se u praktičnom, neposrednom i interaktivnom radu usavršavaju na poljima koja se ne mogu na odgovarajući način obraditi u knjigama.

Uvodno predavanje održaće vrhunski stručnjaci iz Centra poslovnih kompetencija “Creative Office” 7. novembra 2012. godine, na FON-u. Svi učesnici seminara dobiće priliku da osvoje neki od treninga “Creative Officea”, koji će se održati od 12. do 16. novembra u vidu jednodnevnih tematskih radionica. Kao kruna celog seminara sledi mini-turnir u debati, koji će se održati 17. novembra.

Pozivamo sve zainteresovane studente Fakulteta organizacionih nauka da se prijave i steknu vredno iskustvo. Više informacija o samom projektu možete pronaći na www.karijera.fon.rs.

Editors choice