Career Days sajam održan je 15. i 16. marta u hotelu “Crowne Plaza” na Novom Beogradu. Oko 1200 posetilaca je u prijatnom i neformalnom okruženju razgovaralo sa predstavnicima kompanije učesnice. Pored upoznavanja sa načinom poslovanja, mladi su mogli da saznaju koje kvalifikacije su im neophodne, na koji način mogu da dobiju praksu ili posao u toj kompaniji.

Delhaize Karijera tek počinje!

Veliku zainteresovanost studenata i njihovu spremnost da aktivno učestvuju u kreiranju svoje karijere potvrđuje 2 000 ostavljenih CV-jeva u elektronskoj bazi podataka koja stoji na raspolaganju kompanijama u narednih 365 dana. Svi koji ovu mogućnost nisu iskoristili svoje biografije mogu još uvek ostaviti OVDE.

PG Karijera tek počinje!

Pored toga CV klinika im je omogućila da dobiju savete kako da napišu kvalitetnu biografiju, šta je važno naglasiti u motivacionom pismu i kako se spremiti za intervju. Inovacija ovogodišnjeg sajma speed dating se pokazao kao vrlo uspešan i odlično zamišljen. U petominutnom intervju sa predstavnicima kompanija Delhaize Serbia, Air Serbia, Mercator, Image i TMF group, oko četrdeset studenata je nastojalo da sebe predstavi na najbolji način i pokaže zašto je baš on ili ona savršeni kandidat.

Tehnomanija Karijera tek počinje!

Career Days 2016 je još jednom uspeo da na istom mestu omogući susret mladih i obrazovanih ljudi koji traže pravu priliku za praksu ili posao i predstavnika kompanija koji su upravo među ovim ljudima upoznali svoje buduće kolege.

Comments