WANNABE MAGAZINE: Kako bi opisala svoj stil?

Karolina Gočeva: Ne znam tačno, možda je najbliže objašnjenje sporty – elegance, zato što volim da kombinujem svakodnevne i jednostavne parčiće sa nekim ekstravagantnijim.

Da li ti je bitno da stvari budu brendirane, ili kupuješ i jeftinije komade?

Nije mi bitno da budem markirana od glave do pete, smatram da je bitno da cipele i tašna budu najskuplji što možete da priuštite, a kada je garderoba u pitanju barem žene mogu da eksperimentišu. Ima mnogo slučajeva da žene koje mogu da priušte sebi brendiranu garderobu nemaju izgrađen stil, pa izgledaju kao papagaji zato što su skinule lutku iz izloga. Znači, mnogo je važnije da znate da nosite to što je na vama.

View this post on Instagram

Денешна, by @dadar_alex

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Gde najčešće kupuješ?

Kupujem svuda, ali nikada ne idem u klasičan “shopping” zato što me nervira pomisao da ceo dan treba da provedem u prodavnicama i tada, po običaju, ne nađem ništa što mi treba. Najlepše komade garderobe kupujem slučajno, kada idem na kafu ili u šetnju, ili kada pravim društvo nekoj drugarici u shoppingu (smeh).

Koji ti je omiljeni komad garderobe?

Trenutno su to farmerice “Marc Jacobs” u kojima sam nastupila na trgu u Nišu, kao i jedna letnja haljinica u prelepoj pink boji koja nije markirana, ali je sa zadovoljstvom nosim.

View this post on Instagram

#mykonian #sunsetmood

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

Pratiš li rad nekog kreatora? Čije kreacije ti se najviše dopadaju?

Nemam nijednog omiljenog, jedino bih rekla da mi se dopada kako mi stoje tesne, najjednostavnije haljine Dolce & Gabbana, a u poslednje vreme mi se sve više sviđaju cipele Christian Louboutin.

Šta bi savetovala devojke? Kako je najlakše biti trendi?

Ne imitirajte nikoga, ako ne znate šta da obučete uvek izaberite jednobojnu haljinu, obavezno imajte farmerice koje vam dobro stoje i NIKAKO, ali NIKAKO nemojte da nosite falš tašne poznatih brendova kao što su LV i Gucci, zato što ništa ne izgleda jeftinije od falš tašne, a primećuje se na kilometar, koliko god da mislite da ste izabrali dobru kopiju.

View this post on Instagram

🇮🇹

A post shared by Karolina Goceva (@karolinagocheva) on

 

Izvor fotografija: instagram.com


Ana Šurdilović broji dane do diplome fakulteta za novinarstvo. Ovisnik je o Facebook-u, seriji Gossip Girl, modnim magazinima i shoppingu. Ludo je zaljubljena i u ljubavi pronalazi inspiraciju. Sve zanimljivosti beleži na svom blogu Anaonheels.

Comments