Naočare za sunce uvek, svuda i tokom svakog godišnjeg doba!

Sve je u detaljima! Naočare su upravo jedne od onih detalja koji će učiniti da se i usred tmurnih jesenjih dana osećamo kao devojke od milion dolara. Celu kombinaciju čine interesantijom i mističnijom, a naš stil urbanim i modernim.

Elegancija i glamur

Da biti elegantan i glamurozan ne podrazumeva uvek spektakularne balske haljine, Kate nam pokazuje na skoro svakom događaju na kom se pojavi. Potpuna suprotnost od uskih i otvorenih ili pak svilenkastih, svedenih haljina može izgledati podjednako elegantno, privlačno i zavodljivo, a dokaz za to su odela koja Kate već godinama unazad prosto obožava. I moramo da se složimo – žena u odelu zaista izgleda mnogo seksepilnije i otmenije!

Lojalnost pre svega

Iako je od skandalozne buntovnice postala majka koja svoj život gradi daleko od očiju javnosti, ta transformacija se nije odrazila i na njen izgled. Kroz godine se vrlo malo stilski menjala, ostala je verna sebi, jednostavnosti, rocku, eleganciji i urbanoj devojci u isto vreme. No, isto tako odana je i svojim prijateljima. Kada se 2011. godine udavala za Jamija Hinca, John Galliano, njen dugogodišnji prijatelj, bio je otpušten iz modne kuće Dior zbog antisemitskih izjava. Kako bi mu pružila podršku i pokazala svoju lojalnost, angažovala ga je kako bi joj baš on dizajnirao venčanicu u retro stilu.

Naslovna fotografija: instagram.com/carmenlorenzanl

Teodora Ristovski

Comments