Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

Naočare za sunce uvek, svuda i tokom svakog godišnjeg doba!

Sve je u detaljima! Naočare su upravo jedne od onih detalja koji će učiniti da se i usred tmurnih jesenjih dana osećamo kao devojke od milion dolara. Celu kombinaciju čine interesantijom i mističnijom, a naš stil urbanim i modernim.

View this post on Instagram

Autumn mood day #katemossstyle via @richardsonworld

A post shared by Clarisa Gavrila (@clarigavrila) on

Elegancija i glamur

Da biti elegantan i glamurozan ne podrazumeva uvek spektakularne balske haljine, Kate nam pokazuje na skoro svakom događaju na kom se pojavi. Potpuna suprotnost od uskih i otvorenih ili pak svilenkastih, svedenih haljina može izgledati podjednako elegantno, privlačno i zavodljivo, a dokaz za to su odela koja Kate već godinama unazad prosto obožava. I moramo da se složimo – žena u odelu zaista izgleda mnogo seksepilnije i otmenije!

Lojalnost pre svega

Iako je od skandalozne buntovnice postala majka koja svoj život gradi daleko od očiju javnosti, ta transformacija se nije odrazila i na njen izgled. Kroz godine se vrlo malo stilski menjala, ostala je verna sebi, jednostavnosti, rocku, eleganciji i urbanoj devojci u isto vreme. No, isto tako odana je i svojim prijateljima. Kada se 2011. godine udavala za Jamija Hinca, John Galliano, njen dugogodišnji prijatelj, bio je otpušten iz modne kuće Dior zbog antisemitskih izjava. Kako bi mu pružila podršku i pokazala svoju lojalnost, angažovala ga je kako bi joj baš on dizajnirao venčanicu u retro stilu.

View this post on Instagram

[REMEMBER TO BE YOU] "Remember to be ‘you’ on your wedding day – It’s so easy to get swept away by the varying styles and options of bridal prettiness out there. Remember you want your dress to reflect you and your personality. Dresses will inevitably date in some way over time (that’s half the fun of looking back at old wedding photos!), but being true to your own style is one way of ensuring it will always remain timeless to you.” _____________________________ Brilliant update by our blogging bride and #Lovettes member Clare on the blog yesterday, reminding you that you don’t need to be like Kate Moss, you just need to be like *you* on your wedding day. Relax ladies and enjoy the planning process 😘💗

A post shared by Love My Dress™️ (weddings) (@lovemydress) on

Naslovna fotografija: instagram.com/carmenlorenzanl

Teodora Ristovski

Editors choice