Kaya Mawa – mesto za uživanje i odmor sa stilom. Ovaj fantastični kompleks, koji se nalazi u državi Malavi, tačnije na ostrvu Likoma u jezeru Malavi, osmišljen je za turiste željne mirnog odmora. U okviru ovog turističkog kompleksa nalazi se vila “Ndomo Point House“. Kuća na Ndomu nalazi se na jugozapadnom uglu ostrva Likoma odakle se vidi susedno ostrvo Čizimulu kao i sam kopneni deo Malavija. Sa lokacije na kojoj se kuća nalazi pruža se neverovatan pogled na zalaske sunca, kao svojevrsno iznenađenje za sve goste. Savršena za porodice ili grupu prijatelja, vila se sastoji od četiri spavaće sobe sa kupatilima, dnevnog boravka, kuhinje, bazena, dvorišta i privatne plaže.

Prelepo mesto, koje nikoga ne ostavlja ravnodušnim, idealno je za vaš odmor. Kuća je prvobitno, kao kuća snova ponosnih vlasnika Džejmsa i Suzi, zamišljena kao “kućica” na plaži sa dve spavaće sobe. Tokom tri godine “kućica” je evoluirala u vilu prepunu karaktera obogaćenu elementima koje je srećan par donosio sa svojih putovanja u Zambiju, Zanzibar, Malavi i Lamu, najstariji grad u Keniji koji je proglašen delom svetske baštine. Ovde možete probati čari surfovanja, kajakaštva, ronjenja, biciklizma i druge aktivnosti. Predivne plaže i kristalno čista voda, oduševiće i najprobirljivije goste koji su dobrodošli da u vili provedu kvalitetno vreme uz neodoljivu hranu i nezaboravne doživljaje.

air view ndomo house fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Fascinantan pogled na vilu i prekrasnu plažu koja je okružuje

main bedroom accommodation fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Spavaća soba sa prelepo osmišljenim detaljima

sitting room lake malawi accommodation fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Dnevna soba pruža udobnost i luksuz

upstairs bathroom shower fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Kupatilo sa afričkim etno elementima

balcony ndomo house lake malawi fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Provedite prijatne večeri na terasi vile

pool ndomo house fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Tu je i bazen

balcony outside sitting room ndomo house fs1 Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Zalasci sunca su ovde najlepši

ndomo main bedroom balcony fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Prostrane terase sa kojih imate pogled na kristalno čistu vodu

lounge relax malwai holiday fs Kaya Mawa: Luksuzna egzotika

Rajske plaže


Nataša Mitić je diplomirani pravnik, autorka bloga Nataly’s Glamour amour. Voli modu, Italiju, proleće i fado pevačicu Marizu. Inspirisana dobrom fotografijom i knjigama, veruje u horoskop, i kao i svaki jarac vrlo je ambiciozna i uporna u smišljanju i realizovanju svojih životnih ciljeva.

Comments