Za sve koji su se borili sa iritacijom, svrabom i crvenilom uzrokovanima ljuspavim stanjima, dolazi rešenje koje će transformisati vašu negu kose i kože – Kelual DS linija proizvoda.

Kelual DS je kompletni program osmišljen za efikasno rešavanje težih oblika peruti na vlasištu, kao i za negu i higijenu kože lica i tela podložne ovim izazovima. Sa svojom jedinstvenom formulom, Kelual DS tretmanski šampon preporučuje se za sve koji se suočavaju sa ponavljajućim oblicima peruti, uključujući crvenilo i intenzivan svrab, ili za održavanje vlasišta sklonog seboreičnom dermatitisu (SD).

Kelual DS šampon Revolucionarni Kelual DS šampon: Potpuna nega za vlasište sklono peruti i intenzivnom svrabu

Šta čini Kelual DS šampon tako efikasnim? Tajna je u jedinstvenoj kombinaciji ciklopiroksolamina i pirokton olamina, koji deluju sinergijski kako bi zaustavili širenje Malassezia gljivice – glavnog krivca za perut. Već nakon prve upotrebe, svrab je umiren, dok se crvenilo postepeno smiruje, a perut nestaje dugotrajno. Dokazana efikasnost ovog tretmana potvrđena je tokom osam nedelja upotrebe.

Ali to nije sve. Kelual DS šampon pruža i sigurnost i udobnost korisnicima. Formula je posebno dizajnirana da bude bezbedna za obojenu kosu, dok je istovremeno biorazgradiva prema međunarodnoj OECD normi 301B. Ovaj proizvod je pažljivo ispitan pod strogim nadzorom dermatologa kako bi se osigurala njegova efikasnost i bezbednost.

Kako koristiti Kelual DS šampon? Upotreba je jednostavna: nanesite i isperite. Ponovite nanošenje, ostavite da deluje tri minuta, a zatim isperite. Preporučuje se korišćenje tri puta nedeljno tokom dve nedelje za intenzivan tretman, dok je jednom nedeljno dovoljno tokom faze održavanja kako biste dugoročno sprečili pojavu peruti.

Zaboravite na neugodnosti uzrokovane ljuspavim stanjima. Sa Kelual DS šamponom, sada možete uživati u zdravoj i blistavoj kosi bez brige. Otkrijte revolucionarnu negu koja menja igru već danas!

 

Comments