Hot topics

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Testirali smo FOREO LUNA fofo uređaj za čišćenje lica – ovo su naši utisci!

Leto u gradu? Ovako možeš da provedeš svoj savršeni dan!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

Jutarnji rituali uz koje će ti svaki dan biti dobar dan!

Top 5 boja koje ćemo ovog leta želeti u svojim garderoberima

Sve što ti je potrebno za savršenu, opuštajuću kupku

Nakon meseci provedenih u izolaciji, legendarna brineta, Emily Ratajkowski, je odlučila da osveži svoj letnji izgled tako što se pridružila klubu plavuša uz podršku luksuznog brenda za negu kose Kérastase.

3Q6A2443 e1593071386771 Kérastase Devojka boji kosu po prvi put   Emily Ratajkowski je postala plavuša!

Promena boje kose je nešto o čemu je Emily dosta razmišljala, ali je bila zabrinuta za stanje svoje kose nakon takvih avantura. Emily je izgradila snažnu vezu sa Kérastase brendom tokom poslednje tri godine i najzad je spremna da se upusti u promene nakon što se uverila na koji način upravo ti proizvodi štite i transformišu njenu kosu.  Uverena je da će njena posvetljena kosa biti u dobrim rukama nakon što je Kérastase lansirao prvu personalizovanu negu za posvetljene kose Blond Absolu. Emily će biti lice nove Blond Absolu kampanje, koja će se lansirati u januaru sledeće godine. 

3Q6A3037 e1593071470390 Kérastase Devojka boji kosu po prvi put   Emily Ratajkowski je postala plavuša!

Ovo je prvi put da Emily menja boju svoje kose. S obzirom na to da se saloni širom sveta ponovo otvaraju, menjanje boje kose je pravi način da započnete novu sezonu. 

“Nikada nisam bojila svoju kosu niti drastično menjala dužinu svoje kose. Izuzetno mi je drago da mi je Kérastase dao blagoslov da postanem plavuša. Upravo sam proslavila svoj rođendan  i veoma sam srećna što izlazim iz izolacije sa svešim izgledom. Svrha lepote je da bude zabavna i ekspresivna, a ovo je definitno najzabavniji momenat u mom životu koji se tiče lepote.”

Novi omiljeni ritual za negu kod kuće, kod Emily uključuje Kérastase Blond Absolu liniju, koja će joj pomoći tokom ove avanture i koja će omogućiti savršenu negu i toniranje njene plave kose. 

KERASTASE BLOND ABSOLU PACK SIGNATURE 2 e1593071432250 Kérastase Devojka boji kosu po prvi put   Emily Ratajkowski je postala plavuša!

Editors choice