Jedina stvar bolja od kupovine i stilizovanja sebe jeste kupovina i stilizovanje naših omiljenih mališana! Stvari za decu su jednostavno preslatke i često nam se čini da mnogo kreativnije i inspirisanije možemo da budemo kada treba da osmislimo stajling za svoje dete ili druge male rođake nego za sebe. O da, zato nam se isto tako često dešava da, dok prolazimo kroz rafove dečije odeće, prosto zažalimo što i same više nismo male da bismo uživale u svim tim komadima koji nam se dopadaju, a dopada nam se, otprilike, sve! Ukoliko nas razumeš i sama imaš sličan “problem”, u nastavku ti donosimo nekoliko slatkih predloga kako da stilizuješ svog mališana, za svaku priliku.

Modni predlozi za devojčice

Helanke sa kožnim detaljima preslatko će izgledati i na tvojoj devojčici, naročito ukoliko ih ukombinuje sa jednostavnom belom majicom. Liči na stajling za odrasle, ali se odlično “prevodi” i u dečiji što znači da možete biti obučene u #matching fazonu. Dodaj tome detalje u drugim bojama (millennial pink će zauvek biti u trendu naročito u svetu dečije mode!) poput jaknice i patika i spremne ste za šetnju gradom ili drugu neformalnu priliku!

reserved 2 #kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

Jakna: Reserved, helanke: privatno vlasništvo, patike: Reebok, lokacija: Liberté Belgrade

Autfit za školu ne mora da bude dosadan! Roze kombinezon je stylish ali i udoban način da se devojčica oseća prijatno tokom celog dana u školi, a možete ga uklopiti sa patikama koje imaju detalje u istoj nijansi kao i zabavnim čarapama. Teksas mantilić je tu da upotpuni stajling, ali i ugreje ukoliko se vreme naglo promeni.

reserved 5 1 e1560944184151 #kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališaneKombinezon i jakna: Reserved, patike: Reebok

Koja devojčica ne želi da se oseća posebno za svoj rođendan? Čak i jednostavna bela majica uz pomoć pažljivo odabranih detalja (poput svetlucavog rajfa za kosu i suknjice sa Mini Maus) može da izgleda odlično, naročito ako želiš da svoju mezimicu naučiš dobrom stilu već odmalena!

reserved #kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

Majica: Reserved, suknja: C&A, patike: Reebok, lokacija: Liberté Belgrade

Ukoliko devojčica veći deo dana provodi u školi, potrebna joj je udobna odeća kako bi mogla da isprati sve aktivnosti. U tom trenutku nastupaju trenerka i duks, a crno-bela je jednostavna, ali uvek dobitna kombinacija! Detalji (na primer, na patikama) u drugoj boji ovu kombinaciju mogu da učine još lepšom.

resrved 6 #kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

Trenerka i duks: Reserved, patike: Reebok

Bilo koja posebna prilika zahteva posebnu haljinicu! Lepršavi, romantični model svideće se kako mami, tako i devojčici koja je nosi, garantovano! Ne zaboravi da upotpuniš look upadljivim šnalama koje su trenutno jako popularne. (P.S. I kod ove kombinacije je moguć #matching momenat, a u tom slučaju ćete vas dve izgledati prosto preslatko!)

resrved 7 #kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

Haljina: Reserved, patike: Reebok, lokacija: Liberté Belgrade

Comments