#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Šta ti je potrebno za pogled koji zavodi i obara s nogu?

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Vreme je da isprobaš “Fika” koncept: Skandinavski način pravljenja pauze za kafu

Da li si spremna za leto? Ovakav način ishrane pomaže da ubrzaš svoj metabolizam do maksimuma!

Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Celulit je bolest potkožnog vezivnog tkiva. Kada ćelije masti, nagomilane otrovne materije i vezana tečnost prerastu ćelijske sisteme, nastaju sitne kvrge koje vremenom postaju sve vidljivije. Problem nije samo estetski. Uvećane masne ćelije vrše pritisak na krvne i limfne sudove, usled čega se cirkulacija pogoršava, a i metabolizam usporava. Zato je koža zahvaćena celulitom obično hladnija na dodir. Uz to, sve nas nervira njegov izgled i sve želimo da ga nema toliko da verujemo u reklame i priče da ga je moguće uništiti brzo.

Untitled11 Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Zato i jeste pravo pitanje može li se delovati na celulit u toj meri da on nestane za samo dve nedelje?

Može, ali ne nekom magičnom kremom ili jednim čudotvornim tretmanom. Neophodna je prava kombinacija metoda, koja topi masne naslage, uništava celulit i zateže kožu. Morate se simultano podvrgnuti trima tretmanima: mezoterapiji, bodiprogresu i AWT-u. Celulit će stvarno nestati!

Mezoterapija

Kofein je glavni sastojak anticelulit koktela, a tu su i vitamini i minerali koji na najbolji i najbrži mogući način tope masne naslage i celulit. Ovaj koktel ubrizgava se iglicama u obolelo tkivo i deluje direktno na njega. Posle jednog tretmana možete očekivati rezultat – gubljenje čak pet centimetara u obimu! Vitamini i minerali koji se mezoterapijom unose u organizam pospešuju lokalni metabolizam, tako da potpomažu organizmu da na što brži i sigurniji način eliminiše višak masti i toksina.

1491781 716380428385396 7008444911910489349 n Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Body progress

Preteča bodiprogresa je fizikalna terapija, ali toliko unapređena i usavršena da danas garantuje estetska i funkcionalna poboljšanja muskulature, zatezanje kože, redukcije celulita, eliminaciju zaostale tečnosti i štetnih produkata metabolizma. Sam aparat ima preko 40 različitih programa, tako da, u zavisnosti od tipa celulita, biramo idealan program. Postoje programi za topljenje masnoće, zatezanje mišića, limfnu drenažu, progresivno jačanje muskulature itd. Može da se radi svaki dan, ne boli, već prija i nije nimalo štetan. Tretman traje 40 min.

AWT

Acoustic Wave Therapy, to jest terapija akustičnim talasima, za 10 tretmana garantuje siguran rezultat. Čak i manji broj AWT tretmana, recimo 5-6, može vidno da ispegla celulit!

AWT aparat koristi kompresivni vazduh jačine 1-5 bara za razbijanje celulita i peglanje kože po površini. Ovoliko jaki udarni talasi prodiru u tkivo 4-6 cm i najbolje razbijaju celulit.

10175964 705084032848369 3533765284465692412 n Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Drage naše dame, vi koje nam dolazite iz inostranstva i vi čije poslovne obaveze zahtevaju stalna putovanja, evo idealnog programa koji će za kratko vreme dati fenomenalne rezultate!

Za sva pitanja posetite Cellulite Expert sajt ili njihovu Facebook stranicu.

Editors choice