Celulit je bolest potkožnog vezivnog tkiva. Kada ćelije masti, nagomilane otrovne materije i vezana tečnost prerastu ćelijske sisteme, nastaju sitne kvrge koje vremenom postaju sve vidljivije. Problem nije samo estetski. Uvećane masne ćelije vrše pritisak na krvne i limfne sudove, usled čega se cirkulacija pogoršava, a i metabolizam usporava. Zato je koža zahvaćena celulitom obično hladnija na dodir. Uz to, sve nas nervira njegov izgled i sve želimo da ga nema toliko da verujemo u reklame i priče da ga je moguće uništiti brzo.

Untitled11 Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Zato i jeste pravo pitanje može li se delovati na celulit u toj meri da on nestane za samo dve nedelje?

Može, ali ne nekom magičnom kremom ili jednim čudotvornim tretmanom. Neophodna je prava kombinacija metoda, koja topi masne naslage, uništava celulit i zateže kožu. Morate se simultano podvrgnuti trima tretmanima: mezoterapiji, bodiprogresu i AWT-u. Celulit će stvarno nestati!

Mezoterapija

Kofein je glavni sastojak anticelulit koktela, a tu su i vitamini i minerali koji na najbolji i najbrži mogući način tope masne naslage i celulit. Ovaj koktel ubrizgava se iglicama u obolelo tkivo i deluje direktno na njega. Posle jednog tretmana možete očekivati rezultat – gubljenje čak pet centimetara u obimu! Vitamini i minerali koji se mezoterapijom unose u organizam pospešuju lokalni metabolizam, tako da potpomažu organizmu da na što brži i sigurniji način eliminiše višak masti i toksina.

1491781 716380428385396 7008444911910489349 n Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Body progress

Preteča bodiprogresa je fizikalna terapija, ali toliko unapređena i usavršena da danas garantuje estetska i funkcionalna poboljšanja muskulature, zatezanje kože, redukcije celulita, eliminaciju zaostale tečnosti i štetnih produkata metabolizma. Sam aparat ima preko 40 različitih programa, tako da, u zavisnosti od tipa celulita, biramo idealan program. Postoje programi za topljenje masnoće, zatezanje mišića, limfnu drenažu, progresivno jačanje muskulature itd. Može da se radi svaki dan, ne boli, već prija i nije nimalo štetan. Tretman traje 40 min.

AWT

Acoustic Wave Therapy, to jest terapija akustičnim talasima, za 10 tretmana garantuje siguran rezultat. Čak i manji broj AWT tretmana, recimo 5-6, može vidno da ispegla celulit!

AWT aparat koristi kompresivni vazduh jačine 1-5 bara za razbijanje celulita i peglanje kože po površini. Ovoliko jaki udarni talasi prodiru u tkivo 4-6 cm i najbolje razbijaju celulit.

10175964 705084032848369 3533765284465692412 n Kilogrami dole: Bez celulita za dve nedelje

Drage naše dame, vi koje nam dolazite iz inostranstva i vi čije poslovne obaveze zahtevaju stalna putovanja, evo idealnog programa koji će za kratko vreme dati fenomenalne rezultate!

Za sva pitanja posetite Cellulite Expert sajt ili njihovu Facebook stranicu.

Comments