Saznaj da li umeš da uživaš u malim radostima na pravi način

#BFFOREO FOTO-KONKURS: Budi zvezda modnog editorijala sa svojom najboljom drugaricom i osvojite LUNA play plus!

Ovaj puder možeš nabaviti u svakoj drogeriji – a koriste ga i poznate dame! Pronađi svoju nijansu!

We love: Čuveni Crushed Lip Color ruževi brenda Bobbi Brown stižu i kod nas!

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Testirali smo omiljene beauty proizvode Sare Jo! Ovo su naši utisci (VIDEO)

Kućna metoda uklanjanja neželjenih dlačica koju još nisi isprobala – a koja zaista radi!

Beauty trendovi 2018: Copy paste ili ostati svoja?

Beauty editorijal: Otkrij njenu tajnu 100% jače kose

Kišobran glavu čuva

Kišobran glavu čuva

Jesenje kiše dolaze, ali mi nećemo dozvoliti da nam “kisne gloooova, ljudi”. Zaštitićemo se. Kišobranom. Iako je malo onih kojima je ovo omiljeni modni dodatak, svi ćemo se složiti da je jako koristan. Pomaže nam da ostanemo suvi u kišnom danu i tako izbegnemo prehladu. Neće nas samo zaštiti od kišnice, već i od neželjenih pogleda – pravo malo pokretno sklonište kada vam nije do susreta sa davno zaboravljenim prijateljima, rođacima ili ne daj bože ljubavnicima.

A ukoliko ste neka važna ličnost iz javnog života, kišobran će čuvati vaš život. Tada bi bilo poželjno da nabavite “para paktum” blindirani kišobran, kao onaj predsednika Francuske. On odbija kišu, metke, noževe i kamenje.

kisobran 1 Kišobran glavu čuva

Nikola Sarkozi i Karla Bruni odabrali su crno-beli "svemoćni" kišobran

Ako ste poznata pevačica sa Barbadosa Riri (Rihanna), svoje divljenje ovoj spravici obavezno pretočite u prikladnu pesmicu.

kisobran 2 768x1024 Kišobran glavu čuva

Rijana je kišobranima čak i planetarni hit "Umbrella" posvetila

Odbijanje mu nije jedina svrha. On takođe i zbližava. Kada sa nekim idete pod istim kišobranom, morate da se pribijete jedno uz drugo, dakle, da se zbližite, i pritom će vaša intima ostati zaštićena u nepromočivom krugu. Kišobran i romantika su prijatelji za sva vremena.

kisobran 3 Kišobran glavu čuva

Čini se da su oni baš na pravi način shvatili Rijanin hit

Kišobran može da bude i lek protiv depresije. U sivim, teškim i tmurnim jesenjim danima birajte one vesele, u boji. Ne mora da bude samo nužno zlo, već i zanimljiv detalj koji će nekome izmamiti osmeh na lice. Modni stručnjaci preporučuju da uklopite kišobran uz cipele i tašnu, pa ako nosite braon obuću, gledajte da vam iznad glave stoji “oreol” u braon tonovima; ili, recimo, ako vam je majica na tufne, bilo bi poželjno da imate i tufnasti kišobran. Imate dovoljno prostora da se igrate. Sreća je u detaljima.

kisobran 4 Kišobran glavu čuva

Veseli i "srećni" kišobrani za instant raspoloženje

U moderno vreme sve dobija modernu namenu, pa je tako kišobran postao i idealna pokretna reklama za firme, proizvode i usluge, ili za osobene poruke vlasnika tog primerka.

Fotogeničnost kišobrana dolazi do izražaja pri podešavanju i usmeravanju svetala reflektora fotografa i kao rekvizit foto-modela.

Ako ste sujeverni i verujete u bapske priče, imajte na umu da se kišobranu pripisuje moć da prizove nesreću. Zato ga nikako nemojte otvarati u kući. Devojka koja nema dečka nikako ne bi smela da kišobran ispusti na pod, jer se nikada neće udati.

Najskuplji kišobran na svetu jeste onaj dizajnerske kuće “Billionare”. Napravljen je od krokodilske kože i košta tričavih 50,000 funti. Ko voli, nek izvoli.

kisobran 5 Kišobran glavu čuva

Najskuplji kišobran na svetu


Marija Ivanov je studentkinja novinarstva i veliko dete, koje odbija da odraste. Možda ponekad ne zna šta hoće, ali uvek zna šta neće. Ona živi svoj život i pušta druge da rade to isto.

Editors choice