Mikro trend: Ovaj detalj čini da svaki autfit izgleda super-moderno!

Tvoj novi saveznik u borbi protiv neželjenih dlačica: Philips Lumea

Ova serija će te inspirisati da se boriš (i izboriš!) za svoja ženska prava!

Da li će nam razvoj veštačke inteligencije doneti zastrašujuću distopijsku budućnost?

Detaljan vodič za odabir pudera prema tipu kože – koji će ti savršeno odgovarati!

Zašto je ishrana bogata antioksidansima idealan način da na zdrav način ubrzaš metabolizam i pripremiš figuru za leto?

Zašto nas je maskara obogaćena ekstraktom kokosa oduševila – a sigurni smo da će i tebe! (BLOG)

NAGRADNI KVIZ: Odgovori na svega 6 pitanja i pronađi savršen puder za svoj tip kože!

Fashion vintage stil uz koji ćeš biti prepoznatljiva na maturskoj večeri

Jelena Gavrilović o modi, trendovima i stilu: “Patike su postale moj novi modni fetiš!” (INTERVJU)

Klasiku molim danas: Yiruma

Klasiku molim danas: Yiruma

Yiruma je poznati južnokorejski pijanista, kompozitor i producent. Rođen je 15. februara 1978. godine u Seulu (Koreja) i odrastao u Engleskoj. Počeo je da svira klavir sa pet godina. Godine 1988. preselio se u Englesku gde pohađa Muzičku školu Parsel (The Purcell School of Music), koju završava 1977. godine, a diplomira tri godine kasnije na Kraljevskom koledžu u Londonu.

Nastupao je na MIDEM-u u Kanu 2002. godine kao prvi korejski umetnik koji je ikada bio pozvan na ovaj svetski poznati muzički festival. Njegovi albumi prodaju se kako u Aziji, tako i u Sjedinjenim Američkim Državama i Evropi.
Album „First love“ izdaje 2001. godine, sa kojeg su najpoznatija dela “River flows in you” i “Love me”.

Slika prva1 Klasiku molim danas: Yiruma

Yiruma

Yiruma 2003. godine izdaje album “From the yellow room”, koji je bio na prvom mestu gotovo svih muzičkih lista, uključujući Yes24, Phono, Hot Tracks… Na tom albumu posebno se izdvojila pesma “Kiss the rain”.

Svoj četvrti album “POEMUSIC” izdao je 5. novembra 2005. godine, a iste godine komponuje pesmu za popularnu KBS-evu dramu “Spring’s waltz”. Nakon petog albuma “h.i.s monoloque” odriče se britanskog državljanstva i pristupa u Mornaricu Južne Koreje, kako bi ispunio dužnost prema svojoj zemlji.

Nakon dve godine završava službu u Mornarici i vraća se fanovima sa albumom “P.N.O.N.I.”, kao i turnejom “Ribbonized” 2008. godine. Postaje di-džej za KBS1FM “Yiruma’s music from all around the world” 1. januara 2009.

Iz godine u godinu sve je popularniji. Gotovo da možete da osetite strast koju ima prema sviranju, muzici, i kao da vam svakim tonom dodirne dušu i vrati srce na mesto. Uživajte.


Marina Marinković  je previše puta menjala svoj potpis. Stoga zaključuje da voli promene u životu, muziku i pisanje. Na fakultetu je otkrila je da ima zlu polusestru, koju (za sada) mnogo voli. Planira da se bavi novinarstvom kad poraste, to se nikad ne menja.

Editors choice