Pametna osnova

Pronalazak osnovnih komada odeće često je vrlo zahtevan zadatak i nema mu kraja. Upravo zato, moraš da biraš pažljivo. Neki od osnovnih komada koje moraš da imaš su bela košulja, crna ili bela rolka i crop majica u nude nijansama.

Midi suknja

Na midi suknju se možeš osloniti baš uvek. Suknje ispod kolena su jedinstveno modno rešenje za bilo gde. Izaberi strukiranu kožnu suknju u nekoj atraktivnoj braon nijansi, ili možda zelenu plisiranu i kreni pravo prema koktelima u svom minimalističkom outfitu.

View this post on Instagram

Weekend 🔜

A post shared by Tine Andrea (@tineandreaa) on

Nosiva umetnost

Završni pečat tvom minimalističkom izgledu dolaze u obliku metalnih ogrlica i minđuša fluidnog oblika. Ništa ne upotpunjava neutralnu paletu tvog garderobera kao šik zlatne minđuše.

Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru 5 Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru

Večne mokasine

Uprkos mnogim verzijama mokasina koje su nam predstavljene svake sezone, bitno je zadržati klasike na svom repertoaru. Kožne espadrile ili one od prevrnute kože u neutralnim tonovima biće večni komad koji ćeš obožavati.

View this post on Instagram

Uniform 🕴🏻 _ @patiness_official

A post shared by PATINESS (@patiness_official) on

Jednostavne potpetice

Ono što je bilo neverovatno popularno i zapaženo prošle godine su Bottega Veneta sandale. Ove sandale sa samo par tankih kaiševa, nalik na japanke, iznenađujuće su šik i sve stilizovane devojke ih poseduju.

Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru 2 Ključni minimalistički komadi koje treba da imaš u svom ormaru

Naslovna fotografija: instagram.com/mvb/

Miona

Comments