5 načina kako da boostuješ svoju BFF da ima više samopouzdanja

Mali saveti kako da tvoja koža duže ostane sjajna i mladolika

Converse u novoj kampanji poziva žene da redefinišu reč “žena”

Pitali smo nutricionistu: Sve što nisi znala o ishrani kada treniraš

#SheRuns21k: Iskreni osvrt na prvi trening devojke koja je do sada trčala samo za autobusom – ponekad!

Novi gradovi čekaju na tebe! Evo gde sve možeš jednostavno da otputuješ ovog proleća!

7 razloga zašto se Sejšeli nalaze na svačijoj “bucket” listi

Destinacija koju moraš da posetiš ukoliko tvoje srce čezne za avanturom života!

6 makeup proizvoda koji se moraju naći u tvom neseseru!

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

ti si meni sve vesna dedic milojevic v Knjiga u ruke: “Ti si meni sve”

Roman koji ćete voleti

Pred vama je još jedan ljubavni roman Vesne Dedić-Milojević. Ne sumnjamo da ćete uživati u ovom delu tokom letnjih dana.

Tri studentkinje glume – Nadežda, Tamara i Marinela – krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Šta su od života želele, u čemu su grešile, koga su volele i kako su preživljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majčinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri čitali ste u bestselerima “Zauvek u srcu” i “Sunce meni, sunce tebi”.

Roman “Ti si meni sve” završni je deo trilogije, a po oceni kritičara ovo je najemotivniji i najzreliji roman Vesne Dedić-Milojević.

U melodrami “Ti si meni sve” prepoznaće se žene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice, muškarci koji su voleli jednu ženu, a zbog bračnog zaveta i dece živeli kraj druge, i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.

“Ti si meni sve” jeste uzbudljiva ljubavna priča, koja će vam pomoći da se suočite sa sopstvenim strahovima i depresijama, sujetom i čežnjom, tugom i srećom, kao i osećajem da ste nečiji, a ipak svačiji usled sopstvenih slabosti i slabosti onih u čiju ste hrabrost verovali.

U saradnji sa izdavačkom kućom “Laguna” delimo dve knjige. Prva dva čitaoca koja se jave u 12:30h na email nagrade@wannabemagazine.com, sa imenom i prezimenom, dobiće po primerak knjige “Ti si meni sve”. Dobitnici će biti kontaktirani putem emaila radi preuzimanja svoje nagrade.

Editors choice