16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

ti si meni sve vesna dedic milojevic v Knjiga u ruke: “Ti si meni sve”

Roman koji ćete voleti

Pred vama je još jedan ljubavni roman Vesne Dedić-Milojević. Ne sumnjamo da ćete uživati u ovom delu tokom letnjih dana.

Tri studentkinje glume – Nadežda, Tamara i Marinela – krajem osamdesetih postaju najbolje prijateljice. Šta su od života želele, u čemu su grešile, koga su volele i kako su preživljavale susrete sa ljubavima, raskidima, majčinstvom, razvodima, krahovima i uspesima u karijeri čitali ste u bestselerima “Zauvek u srcu” i “Sunce meni, sunce tebi”.

Roman “Ti si meni sve” završni je deo trilogije, a po oceni kritičara ovo je najemotivniji i najzreliji roman Vesne Dedić-Milojević.

U melodrami “Ti si meni sve” prepoznaće se žene koje su bile ostavljene i one koje su bile ljubavnice, muškarci koji su voleli jednu ženu, a zbog bračnog zaveta i dece živeli kraj druge, i deca koja nikada nisu shvatila da njihovi roditelji nisu odrasli.

“Ti si meni sve” jeste uzbudljiva ljubavna priča, koja će vam pomoći da se suočite sa sopstvenim strahovima i depresijama, sujetom i čežnjom, tugom i srećom, kao i osećajem da ste nečiji, a ipak svačiji usled sopstvenih slabosti i slabosti onih u čiju ste hrabrost verovali.

U saradnji sa izdavačkom kućom “Laguna” delimo dve knjige. Prva dva čitaoca koja se jave u 12:30h na email nagrade@wannabemagazine.com, sa imenom i prezimenom, dobiće po primerak knjige “Ti si meni sve”. Dobitnici će biti kontaktirani putem emaila radi preuzimanja svoje nagrade.

Editors choice