Kada bi vam neko rekao da možete da ostvarite sve što vam padne na pamet samo ako se prepustite toku života, da li biste mu poverovali? Iako je, nakon filma The Secret, probudio znatiželju ljudi širom sveta, Zakon privlačenja mnogima i dalje izgleda misteriozno i nerealno. Ipak, to je Univerzalni zakon koji su brojne civilizacije primenjivale kroz vekove, prilagođavajući ga svojim običajima i religiji. Privlačiš ono o čemu misliš – jedna je od glavnih maksima ovakvog načina života, koja nas upozorava da se zapitamo da li naš život kroji sudbina ili to činimo mi sami? Brojne pristalice ovakvog mišljenja svoje znanje stekli su kroz knjige koje vam predstavljamo.

The Secret – Rhonda Byrne

Nakon što je 2006. godine istoimeni film probudio znatiželju kod milionskog auditorijuma, Zakon privlačenja je postao jedna od najintrigantnijih tema u društvu. Ova knjiga za mnoge predstavlja otkrivanje Zakona u modernom dobu i jedan je od prvih koraka za sve koji žele da žive prema Univerzalnom zakonu.

Autorka je verovala da nakon objavljivanja knjige više ništa neće biti isto, stoga je oko sebe skupila filozofe, pisce, umetnike i izuzetne predstavnike različitih profesija, koji su život zasnovali na ovom Zakonu i podelili svoja iskustva. Pokazujući kako su se ljudima ostvarili gotovo nemogući snovi, a život promenio iz korena, ova knjiga je započela revoluciju u 21. veku.

Ask and It Is Given – Esther & Jerry Hicks

Nema ničega što se ne može ostvariti ili steći – glavna je poruka ove knjige. Ukoliko ste u procesu spoznavanja Zakona, ova knjiga je odličan temelj za bolje shvatanje vaših odnosa sa porodicom, prijateljima, poslom, okruženjem ali i samim sobom.

Otkriće vam se načini kako da uskladite pozitivne misli sa uobičajenim tokom života i kako da se svesno prepustite i verujete da su dobre stvari pred vama. Manifestacija vaših želja i ispunjen život biće pred vama kada usvojite razmišljanja predstavljena u ovoj knjizi. Esther i Jerry jedni su od najplodnijih autora i učitelja Zakona privlačenja kroz čija dela su objašnjeni njegovi različiti aspekti.

Comments