WANNABE DIGITAL AWARDS: Biramo najbolje influensere u čak 17 kategorija!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Wannabe editorijal: GAME OVER

Šta žene u tridesetim rade bolje od žena u dvadesetim?

Ovako to rade influenserke: Ovu beauty rutinu za negu kože lica moraš i ti da probaš!

Otkrivamo: Najinstagramičniji restoran u Beogradu

Koji PINK koktel treba da postane tvoje zaštitno piće? Reši KVIZ i saznaj!

Zašto vitamin C u službi lepe i negovane kože nikada neće izaći iz mode?

Laki načini da “one dane” učiniš manje stresnim i napornim

Radiš kao freelancer? Pronašli smo mesto koje će postati tvoja nova omiljena dnevna “kancelarija”!

Povodom 20 godina poslovanja brenda Roda, kompanija Mercator–S započela je dugoročan projekat realizacije nove cenovne politike u svim Roda maloprodajnim objektima. Za 300 najprodavanijih artikala garantuju se najniže redovne cene, za koje će, ukoliko potrošač isti proizvod pronađe po jeftinijoj ceni kod top 5 trgovačkih lanaca (Maxi, Tempo, IDEA, DIS, Univerexport), vratiti razliku u ceni.

Izjava direktorke društva Mercator–S Stanke Pejanović: “Punih 20 godina imperativ u našem poslovanju su konkurentne maloprodajne cene i ponuda usklađena sa potrebama kupaca, tako da svoje poslovanje prilagođavamo ovom cilju. Rezerve tražimo u odgovornom ponašanju i pred potrošače sada izlazimo sa novom cenovnom politikom i projektom Garantovano najniže cene za 300 najprodavanijih proizvoda. U vremenu kada potrošači sve racionalnije troše svoj novac, omogućili smo im da svaki dan kupuju po najpristupačnijim cenama.”

prozvodi sa Garantovano najnizim cenama Ko ima najniže cene na tržištu?

Pored sniženih cena, potrošačima sa Pika karticom, prvom i jedinom trgovačkom karticom u regiji sa oko 2 miliona koristika, omogućeno je da kupuju na odloženo plaćanje ceo asortiman, do 12 rata, bez kamate. Najniži iznos rate iznosi 1,000 dinara, dok je minimalan iznos za kupovinu na rate 2,000 dinara i nema drugih ograničenja prilikom kupovine za preko 350,000 korisnika Pika kartice u zemlji.

Stanka Pejanovic na KZS Ko ima najniže cene na tržištu?

Roda je u sklopu nove cenovne politike snizila cene na ceo asortiman u Megamarketima i Cash&Carry objektima i popust od 10% sa kase u ovim trgovinama preselila na police. Potrošačima je na taj način direktno prikazano koliko štede. Nove snižene cene prilagođene su i u Roda Supermarketima i Marketima. Ova politika cena zajedno sa 300 proizvoda za koje Roda u svim objektima garantuje najniže redovne cene na tržištu trgovačkih lanaca, doneće korist potrošačima koji za svoj novac žele najbolje cene. Istovremeno, promena cena neće uticati na kvalitet Rodine ponude i usluga koji će se i dalje razvijati. U segmentu usluga Roda zadržava dosadašnji nivo kvaliteta, komfor prilikom kupovine i najpovoljnije uslove za plaćanje.

Editors choice