#musthave modeli patika za proleće 2019.

Putovanje za pamćenje: Sve što treba da znaš ukoliko ideš na Maldive

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Makeup proizvodi koji su nam neophodni ove zime!

Tri saveta za postojani tečni puder

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Nanesi ajlajner prema obliku očiju

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Povodom 20 godina poslovanja brenda Roda, kompanija Mercator–S započela je dugoročan projekat realizacije nove cenovne politike u svim Roda maloprodajnim objektima. Za 300 najprodavanijih artikala garantuju se najniže redovne cene, za koje će, ukoliko potrošač isti proizvod pronađe po jeftinijoj ceni kod top 5 trgovačkih lanaca (Maxi, Tempo, IDEA, DIS, Univerexport), vratiti razliku u ceni.

Izjava direktorke društva Mercator–S Stanke Pejanović: “Punih 20 godina imperativ u našem poslovanju su konkurentne maloprodajne cene i ponuda usklađena sa potrebama kupaca, tako da svoje poslovanje prilagođavamo ovom cilju. Rezerve tražimo u odgovornom ponašanju i pred potrošače sada izlazimo sa novom cenovnom politikom i projektom Garantovano najniže cene za 300 najprodavanijih proizvoda. U vremenu kada potrošači sve racionalnije troše svoj novac, omogućili smo im da svaki dan kupuju po najpristupačnijim cenama.”

prozvodi sa Garantovano najnizim cenama Ko ima najniže cene na tržištu?

Pored sniženih cena, potrošačima sa Pika karticom, prvom i jedinom trgovačkom karticom u regiji sa oko 2 miliona koristika, omogućeno je da kupuju na odloženo plaćanje ceo asortiman, do 12 rata, bez kamate. Najniži iznos rate iznosi 1,000 dinara, dok je minimalan iznos za kupovinu na rate 2,000 dinara i nema drugih ograničenja prilikom kupovine za preko 350,000 korisnika Pika kartice u zemlji.

Stanka Pejanovic na KZS Ko ima najniže cene na tržištu?

Roda je u sklopu nove cenovne politike snizila cene na ceo asortiman u Megamarketima i Cash&Carry objektima i popust od 10% sa kase u ovim trgovinama preselila na police. Potrošačima je na taj način direktno prikazano koliko štede. Nove snižene cene prilagođene su i u Roda Supermarketima i Marketima. Ova politika cena zajedno sa 300 proizvoda za koje Roda u svim objektima garantuje najniže redovne cene na tržištu trgovačkih lanaca, doneće korist potrošačima koji za svoj novac žele najbolje cene. Istovremeno, promena cena neće uticati na kvalitet Rodine ponude i usluga koji će se i dalje razvijati. U segmentu usluga Roda zadržava dosadašnji nivo kvaliteta, komfor prilikom kupovine i najpovoljnije uslove za plaćanje.

Editors choice