WE LOVE: #musthave patike koje ćeš viđati svuda tokom narednih meseci

Uvod u leto u Beogradu: Šta ne smeš da propustiš tokom juna

Jednostavni trikovi da ubrzaš metabolizam i pripremiš telo za leto

Održivost kao budućnost mode iliti zašto treba da daš prednost klasici

Kako da prevaziđeš strahove i ostvariš svoj najveći cilj

3 najneprijatnije situacije + kako da se izvučeš

O ovome se ne priča: Bubuljice i nesavršenosti na koži kod odraslih žena + kako ih se rešiti!

Beauty Talks: Kako da ti koža bude glatka duže vreme?

U fokusu: Ovaj uređaj za uklanjanje dlačica koriste sve influenserke – i oduševljene su rezultatima!

Sara Jo ti otkriva kako da pronađeš odgovarajuću nijansu crvenog karmina!

1/2

Ako ste pomislili da tu mora da spada Jarac, ili Devica, ili barem neki zemljani znak – iznenadićete se. Perfekcionisti su manje naporni od onih koji drame, menjaju raspoloženja bez upozorenja, neodlučni su i ne znaju šta hoće.

Ovan

Jedno je sigurno – na gotovo svakom spisku horoskopskih znakova koji su ovakvi i onakvi (sa lošim osobinama jednako kao i sa poželjnim), nalaze se Ovnovi. To znači da su kompleksne (i komplikovane) osobe, a to ih stavlja u vrh i ovog spiska. Iako su velikodušni i pretežno dobre naravi, kad izgube strpljenje, kad ne vide izlaz i kad im se čini da se uzalud trude i bore, oni postaju mračni i teški. Počinju da drame, da se ponašaju kao žrtve, da manipulišu osećanjima bliskih osoba, kako bi dobili pažnju koja im je potrebna. Kad se iz osobe koja uvek ima rešenja i pruža oslonac drugima, pretvore u osobe koje imaju problem i ne vide rešenje, postaju najnaporniji na svetu.

Rak

Osetljivi i plemeniti Rakovi su naporni kad ih uhvate njihove oluje i cunamiji emotivne nestabilnosti – kad sumnjaju u sebe i druge, kad su porveđeni ili uvređeni, Rakovi postaju nemogući. Njihova tuga je najveća, oni prosto umiru od tuge, njihov bes je divalj (sklanjajte im se s puta), oni su progonjeni, prokleti, nesrećni… Drame i drame i kad se već svima oko sebe smuče, onda još malo drame. Kad oluja prođe, opet su najsimpatičnije i najljubaznije osobe na koje možete da se oslonite – dok im nešto opet ne izvuče tepih ispod nogu.

Editors choice