Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/2

Ako ste pomislili da tu mora da spada Jarac, ili Devica, ili barem neki zemljani znak – iznenadićete se. Perfekcionisti su manje naporni od onih koji drame, menjaju raspoloženja bez upozorenja, neodlučni su i ne znaju šta hoće.

Ovan

Jedno je sigurno – na gotovo svakom spisku horoskopskih znakova koji su ovakvi i onakvi (sa lošim osobinama jednako kao i sa poželjnim), nalaze se Ovnovi. To znači da su kompleksne (i komplikovane) osobe, a to ih stavlja u vrh i ovog spiska. Iako su velikodušni i pretežno dobre naravi, kad izgube strpljenje, kad ne vide izlaz i kad im se čini da se uzalud trude i bore, oni postaju mračni i teški. Počinju da drame, da se ponašaju kao žrtve, da manipulišu osećanjima bliskih osoba, kako bi dobili pažnju koja im je potrebna. Kad se iz osobe koja uvek ima rešenja i pruža oslonac drugima, pretvore u osobe koje imaju problem i ne vide rešenje, postaju najnaporniji na svetu.

Rak

Osetljivi i plemeniti Rakovi su naporni kad ih uhvate njihove oluje i cunamiji emotivne nestabilnosti – kad sumnjaju u sebe i druge, kad su porveđeni ili uvređeni, Rakovi postaju nemogući. Njihova tuga je najveća, oni prosto umiru od tuge, njihov bes je divalj (sklanjajte im se s puta), oni su progonjeni, prokleti, nesrećni… Drame i drame i kad se već svima oko sebe smuče, onda još malo drame. Kad oluja prođe, opet su najsimpatičnije i najljubaznije osobe na koje možete da se oslonite – dok im nešto opet ne izvuče tepih ispod nogu.

Editors choice