Te jednostavne reči “volim te” – imaju veliku težinu. Neki oklevaju da ih izgovore, smatrajući da tako velike reči ne treba “trošiti” na dnevnom nivou, a neki lako izjavljuju svoju ljubav – svima koje vole. Neko odmah zna šta oseća, nekome je potrebno vreme da se uveri, a neko prosto okleva da izrazi svoja osećanja. Evo kako horoskop rangira zodijačke znake prema tome sa koliko lakoće, odnosno, oklevanja, izjavljuju ljubav. 

Rak 

Rakovi imaju tendenciju da brzo i lako izjavljuju ljubav, jer su njihova osećanja tako intenzivna. Oni se prosto “izlete” i posle pokušavaju da se kriju u svojoj ljušturi i “kuliraju”, u slučaju da partner ne deli njihova osećanja, ili nije spreman da ih izrazi. 

Lav

Lavovi su brzi i nestrpljivi – ponekad će izjaviti ljubav prosto zato da bi sa tim završili, da bi to “skinuli s dnevnog reda” i mogli da nastave dalje. Oni su sigurni u sebe i znaju šta osećaju i jednostavno ne shvataju da drugi možda nisu tako sigurni i nije im toliko brzo sve toliko jasno. Ako im ne uzvratite izjavu ljubavi, uvređeni su.

Ribe 

Kada Ribe nekog zavole, one žele da to ceo svet zna. Njihovu posvećenost i nepokolebljivu pažnju treba da shvatite kao čast i privilegiju, jer je dobijaju samo odabrani. Kad Riba kaže “volim te” – ne čekajte da uzvratite i naročito ne odugovlačite sa “ozvaničavanjem” vaše veze. 

Bik 

Bikovi se ne zaljubljuju često, ali kada im se do dogodi, onda su zaista oboreni s nogu i ne čekaju dugo, pre nego što izjave ljubav. Bikovi uživaju u svim aspektima partnerstva i ljubav oplemenjuje sve aspekte njihovog života – prosto uživaju u osećanjima i potpuno su nesebični. 

Vaga 

Vaga voli da odvoji vreme za razmatranje i odmeravanje. Ulazi u emotivnu vezu, samo ako može da pruži potpunu emocionalnu podršku i da pronađe stabilnost i balans. Ako neko Vagi ponudi odnos koji obećava sigurnost, poverenje i poštovanje, ona će izjaviti ljubav – i stajaće iza svojih reči. 

Blizanci 

Izazov je navesti Blizance da se obavežu, jer vole nova iskustva i pored njih ne možete biti opušteni i sigurni. Oni će možda izjaviti ljubav vrlo brzo, ali to je ono što treba da se kaže, kad su osećanja uzburkana. Međutim, potrebno je mnogo toga da jedan Blizanac shvati ljubav ozbiljno, a kada je izjavi iskreno, njegove akcije i ponašanje će pratiti i podržavati njegove reči. 

Comments