5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

1/2

Odrastajući u zadatim okvirima, usvajamo vrednosti porodice i zajednice i kad postanemo svesni sebe, osećamo da ne možemo da verujemo u te vrednosti i da ih praktikujemo bez pogovora, jer u njima nalazimo nedoslednost, licemerje, predrasude, glupost i destrukciju. Osoba koja je svesna sebe, koja nastoji da pronađe sebe i uviđa da sebe nalazi u vrednostima, oblastima i načinima koji nisu opšteprihvaćeni, ili čak izazivaju strah, zgražavanje i osudu, usuđuje se da ide svojim putem, postavljajući i praktikujući sopstvena pravila, u skladu sa svojim istinskim vrednostima i uverenjima. Možda izgleda kao da je to put odmetnika, ali to je takođe put genija, kao i put svakog individualca, koji ne oseća pripadništvo masi i proseku. Ako je biti srećan, zadovoljan sobom i živeti ispunjenim životom pitanje otpadništva i bunta, onda budi otpadnik i buntovnik, jer niko ne živi tvoj život osim tebe i ničija osuda i kritika i očekivanja nisu vredni nezadovoljstva sobom. Prekrši tuđa pravila i uspostavi sopstvena.

Iskaži svoje mišljenje

Kad zadržavaš za sebe ono što misliš, drugi misle da se slažeš sa njima, a na taj način im ustupaš moć uticaja – oni mogu da te uvuku u svoje akcije sa kojima se uopšte ne slažeš, makar i posredno, samo zato što nisi jasno i glasno rekla da ti to uopšte ne podržavaš i ne želiš da učestvuješ. Iskustvo sa izražavanjem svog mišljenja, doneće ti saznanje da ljudi uglavnom nemaju šta da kažu na to, da se povlače i ostavljaju te na miru, jer autentično mišljenje doživljavaju kao autoritativno i nepotkupljivo. Navika da govoriš ono što misliš doneće ti podozrivost okoline (jer to nije uobičajeno i mora da si vrlo čudna osoba), kao i poverenje onih koji dele tvoje vrednosti. A takođe će ti omogućiti da se oslobađaš negativne energije suzdržavanja i straha od osude, što će ojačati tvoju samouverenost i zadovoljstvo sobom.

🤳🏻 #vintage70s @dailynue

A post shared by #vintage70s (@vintage70s) on

Češće govori NE

Kad te neko zamoli za uslugu ili traži da nešto učiniš, automatska reakcija je pristajanje i pre nego što razmisliš o tome na šta pristaješ. Isključi ovu vrstu automatizma i uzmi sebi vremena za razmišljanje, ako nemaš onaj jasni prvi osećaj da je to u redu. Možeš da odbiješ bilo šta što ne želiš da radiš, nije u skladu sa tvojim vrednostima, smatraš da je destruktivno i da ćeš se zbog toga loše osećati. Svako odbijanje može da se izvede neposredno, jednostavno, uljudno i neopozivo, a time štitiš sebe, svoj integritet i dobrobit.

Editors choice