Vaga

U stalnoj potrazi za ravnotežom, sa svojom ljubavlju prema umetnosti, sa svojom strašću i potrebom da sve obuhvatite svojom ljubavlju (i da budete u centru pažnje), imate sličnosti sa slonovima. Slon je pametan, veličanstven, uravnotežen i dugo pamti – ko ga tretira sa pažnjom i poštovanjem, večno mu ostaje u srcu.

Škorpija

Mačke simbolizuju misterioznost, samostalnost, tendenciju da se sklanjaju od ljudi, a imaju i prodoran pogled kojim vas procenjuju. Kao i mačke, vi ste sposobni da gledate pravo u nečiju dušu i cenite svoju privatnost više od bilo čega. Kada vam je udobno i osećate se bezbedno, pokazujete nežnost i toplinu i privrženost. Kao mačka koja proceni da je sve u redu i sklupča se u nečijem krilu.

Strelac

Vaša životinja je vuk. Poput vukova, vi ste deo čopora (vođa), brinete se o drugima i učestvujete u svim borbama za očuvanje zajednice, jaki ste i sigurni. Ali takođe znate i kako da budete sami sebi najbolji prijatelj i jednako vam je ugodno i sa drugima i u samoći.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @atyourtaste

Jarac

Vi ste rođeni vođa, previše ste odgovorni i ambiciozni i zato je vaša duhovna životinja lav. Emocionalno ste rezervisani, znate kako moć funkcioniše i kako da je upotrebite za sopstvenu dobrobit i korist.

Vodolija

Vaša životinja je šimpanza! Inteligencija je vaša glavna osobina, vaše akcije su promišljene, a spontanost neodoljiva i intenzivna. Takođe ste slični šimpanzama po ekscentričnosti i nepredvidivosti.

Ribe

Volite da posmatrate svet iz noćne tišine, svojim velikim očima koje sve primećuju i budno prate. Kao sova! Sa ljudima vodite smislene, intimne i duboke razgovore i volite kada nekome možete da pomognete i da ga nečemu naučite. Vi ste rođeni učitelj! Prihvatite svoju pamet i mudrost, ugledajte se na sove.

Naslovna fotografija: instagram.com/atyourtaste

Brankica Milošević

Comments