Vaša supermoć je ona specifična osobina vašeg znaka, koja vam daje prednost u nekim situacijama, dok u nekim drugim predstavlja manu. Ali, posebnim nas čine naše manjkavosti u kombinaciji sa našim vrlinama.  

Ovan

Brzina

Brzina vam je vrlina – vi ne možete da čekate, stalno ste u akciji, mrzite sve zbog čega gubite vreme, obožavate direktne odgovore, neposredne ljude, slobodarski stil života i prirodno ste nezavisni. Vi možete da u jednom životu proživite nečija dva ili tri. Brzo se zaljubite, brzo se razočarate, još brže pružate voljenoj osobi drugu, treću i stotu šansu, jer verujete u obnavljanje i menjanje, pošto ste i sami dinamični i promenljivi, uvek za korak ispred svih. Problem nastaje kad morate da se umirite, da se povučete, da sačekate, da se prepustite i da verujete nekom drugom. Tada se vaša supermoć može okrenuti protiv vas. 

Bik

Usporavanje vremena 

Najveće čekalice horskopa su Device i Bikovi, a od ova dva znaka, vaš je možda još bolji u strpljenju. Jer vaša supermoć je da sve prebacite u usporen film, da stvorite oko sebe atmosferu smirenosti i staloženosti, da utičete na druge svojom umirujućom energijom. Kad su sa vama, nervozni se smiruju, oni koji žure, odjednom shvataju da im nije toliko važno da negde stignu, svi bivaju uvučeni u vaš sporovozeći vorteks. Vi tako funkcionišete i odlično je kad to možete. Međutim, kad morate da žurite, da letite, donosite odluke u trku, reagujete trenutno, improvizujete i žurite, to neće ići glatko i užasno će vas iscrpeti.

Blizanci

Unapređene sposobnosti knjiškog moljca

Zamislite knjiškog moljca ukrštenog sa Jutjubom, Instagramom, kompletom alata iz dedine šupe i luksuznim trkačkim automobilom. Društveni leptiri zodijaka imaju mnogo toga da kažu, umeju sa svakim da razgovaraju vrlo upućeno o temi koja tu osobu najviše zanima, i da zablistaju u nekim oblastima interesovanja, koja od njih niko nije očekivao. Pametni ste, informisani, šarmantni, volite da radite temeljno i da vas pri tom niko ne uznemirava i u stanju ste da se potpuno predate rešavanju nekog problema i analiziranju svih najsitnijih detalja. Problem nastaje kad vam postane dosadno, ili kad ljudi oko vas postanu nestrpljivi, naporni i zahtevni.

Rak

Isceliteljska moć

Vi ste majka zodijaka i lečite zagrljajima, poljupcima i nežnim rečima. Vaše ruke su uvek spremne da nekog prime u naručje i uteše – dete, prijatelja, životinju, nepoznatu osobu na ulici kojoj treba pomoć…Vi brinete o ljudima i veoma ste empatični i sposobni da lečite sve kojima je to potrebno. Vaši instinkti su brižnost i majčinska ljubav i jednako dobro negujete duše, kao i tela. Sve što je slomljeno, uz vašu pomoć se brže isceljuje. Konflikt nastaje kad vidite da je nekome potrebna pomoć, a on je ne prihvata – to je ono što vas slama i potrebno vam je dosta vremena da se regenerišete kad vas neko povredi, kad odbije vašu ljubav i staranje. 

Lav

Snaga 

Vi ste snažni, izdržljivi i hrabri i nikada ne odustajete i ne odstupate. Znate da prevaziđete sopstvene probleme, kao i da svima ostalima pokažete kako da prevaziđu svoje. Kad dajete savet, ne zanima vas kako će neko reagovati na vaše brutalno iznošenje neprijatne istine – zaboravljate da nisu svi snažni kao vi, ni duhom, ni emotivno, ni mentalno. Možda vam nedostaje empatija, ali umete da date dobar primer i da inspirišete ljude da se potrude i daju najbolje od sebe. Umete da budete predani i požrtvovani, ali zahtevate poslušnost i bezuslovno poverenje. U stanju ste da se nametnete kao vođe i da dokažete da ste bili u pravu što niste čekali i tolerisali tuđe slabosti. 

Devica 

Inteligencija 

Vaš blistavi um je vaša supermoć – slično kao Blizanci, vi posedujete razne iznenađujuće informacije iz svih oblasti života, ali vi ste skromni i nikada ne mislite da znate dovoljno, već se uvek trudite da saznate još. Volite da posmatrate stvari sa praktičnog aspekta i zato vas smatraju sitničavom osobom, koja sve izanalizira i detaljno isplanira, iako moraju priznati da se vaši planovi obično ostvaruju. Ako vam se neko obrati za pomoć, u stanju ste da mu reorganizujete život, posle detaljne analize suštine i izvora njegovih problema. Vi znate kako stvari treba da se rade i kakve ishode želite da ostvarite i sposobni ste da vredno i istrajno radite na tome. 

Comments