Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/2

Godina na izmaku bila je puna izazovnih i napornih astroloških aspekata, a nekima se “zalomilo” komplikovanije i zahtevnije nego drugima. Ova tri znaka prosto ne mogu da dočekaju da se aspekti promene, da se godina završi i da im sledeća donese olakšanje – ili barem neke drugačije izazove i napore.

Ovan

Kroz decembar se nekako jedva krećete i voleli biste da ubrzate i kretanje i vreme i planetu, samo da se već jednom završi. Sve vam je teško i teže nego ikad. I to nije samo vaš subjektivni doživljaj i nije samo do toga što ste se mnogo umorili radeći i dajući sve od sebe na sve strane, niti su vas stigle godine. Vaša vladajuća planeta ne sarađuje sa vama – Mars prolazi kroz 12 kuću, koja označava podsvest i snove, a to znači da se podsvesni sadržaji dižu i “čiste” kroz sve vaše akcije, kroz vaše zdravstvene probleme i emotivne i porodične odnose. Nastavite da brojite dane do kraja decembra, a ako ne budete imali ni volje ni snage da idete na doček i da proslavite dolazak Nove godine, proslavite sami sa sobom odlazak stare – zaslužili ste.

Editors choice