Hot topics

Zašto besprekoran izgled više ne podrazumeva skrivanje svog pravog izgleda?

Poštovanjem pravila moguće je doći do željenog izgleda

Stres kao uzrok depresije i anksioznosti: Kako da vratiš ravnotežu u svoj život?

Izdvajamo: Must have komadi sezone + kako da ih stilizuješ

3 zabavne stvari koje ove jeseni možeš da radiš u paru

Anastasija Đurić ti otkriva kako da sama stilizuješ kosu kada nemaš vremena za frizera

Testirali smo: Potrebna ti je nega za svežu i blistavu kožu? Ovaj fluid je savršeno rešenje za tebe!

Moderna umetnost u filmovima Pedra Almodóvara

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

1/3

Da li se brzo zaljubite i brzo ohladite, ili nastojite da održite vezu i kad se jednom prepustite više ne odustajete, da li ste skloni da ostanete u toksičnoj vezi, jer ne možete da prekinete… Evo kako zvezde to tumače.

Ovan

Ovan je sklon da se zaljubi snažno i brzo, da se odmah obaveže i da sve od sebe, odlikuju ga strast, temperament i jaka osećanja. Ako nastanu problemi, Ovan se udaljava i bori sam sa sobom, nastojeći da proceni da li vredi ulagati u vezu, ili je vezi kraj. To traje mesecima, a ponekad se nakon ovakvih kriza strast obnovi i Ovan se opet zaljubi u partnera. Ali ako nema hemije, Ovan će odustati i potražiti sreću sa drugom osobom.

Bik

Bikovi su istrajni i odani – kad se posvete jednom partneru i odluče da ostanu sa njim, tolerisaće sve partnerove mane i proći kroz sve krize, ali pod jednim uslovom. Da seks funkcioniše. Dakle, kao i Ovnu, strast je najsnažniji lepak i bitan je u svakom životnom razdoblju. Ako seksualna veza posustaje, Bik će radije pokušati da nađe ventil u avanturama i da ipak ostane u vezi. Pre će prevariti, nego da raskine.

View this post on Instagram

This visit meant so much to me! We were in the car on our way to the airport and I became really emotional. I got to spend 10 days with my new family. Through them I got to learn so much about Katerina. Why she is funny like that, and why she likes simple things and appreciates family first like me. I also got to see where she is from, her house, her school, her village. When you meet someone in NYC, so far away from home it could get a little blurry. But now it all makes sense. And I am so happy this is the person I met on that day in line for a salad.. So very thankful to be loved by such a person and by such a family. Shabbat shalom @lulus #lovelulus #ad …………………. #loveandwildhearts #happyinlove #travelcommunity #coupletravels #travelingpost #coupleswhotravel #travelmood #coupletrip #borntotravel #plovdiv #bulgaria #travelinsider #coupletravel

A post shared by KATERINA & YINON (@katerinandyinon) on

Blizanci

Skloni su da se vežu i ostanu u vezi, ali tu nema mira i harmonije – Blizanci traže burnu vezu i ustalasaće je nastojeći da partnera naprave ljubomornim. Flertovaće i ponašaće se kao da nisu zauzeti, mučiće partnera pretnjom neverstvom, pre nego što će zaista to i uraditi. To je veoma naporan odnos i zato često bivaju ostavjeni, a dešava se i da ostanu sami, jer niko ne može da podnese njihov “trening živaca”. Ako se moć u vezi obrne, odnosno, ako vi svog partnera Blizanca izluđujete ljubomorom, držaćete mu pažnju zauvek.

Rak

Rakovi vole da se smire uz jednog partnera, ne vole igrice, nesigurnost, sumnju i ljubomoru, oni su porodičan znak i najsrećniji su ako rano pronađu svoju srodnu dušu i sa njom izgrade stabilan odnos, brak i porodicu. Nikada ne zažale što nisu imali više iskustva i više avantura. Njih zanima sve suprotno od avanture – stabilnost, sigurnost, poverenje, initima i bliskost. Ipak umeju da budu naporni, dramatični i ljubomorni, ali kad se jednom obavežu, to je zauvek.

Editors choice