Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

1/3

Da li se brzo zaljubite i brzo ohladite, ili nastojite da održite vezu i kad se jednom prepustite više ne odustajete, da li ste skloni da ostanete u toksičnoj vezi, jer ne možete da prekinete… Evo kako zvezde to tumače.

Ovan

Ovan je sklon da se zaljubi snažno i brzo, da se odmah obaveže i da sve od sebe, odlikuju ga strast, temperament i jaka osećanja. Ako nastanu problemi, Ovan se udaljava i bori sam sa sobom, nastojeći da proceni da li vredi ulagati u vezu, ili je vezi kraj. To traje mesecima, a ponekad se nakon ovakvih kriza strast obnovi i Ovan se opet zaljubi u partnera. Ali ako nema hemije, Ovan će odustati i potražiti sreću sa drugom osobom.

Bik

Bikovi su istrajni i odani – kad se posvete jednom partneru i odluče da ostanu sa njim, tolerisaće sve partnerove mane i proći kroz sve krize, ali pod jednim uslovom. Da seks funkcioniše. Dakle, kao i Ovnu, strast je najsnažniji lepak i bitan je u svakom životnom razdoblju. Ako seksualna veza posustaje, Bik će radije pokušati da nađe ventil u avanturama i da ipak ostane u vezi. Pre će prevariti, nego da raskine.

View this post on Instagram

This visit meant so much to me! We were in the car on our way to the airport and I became really emotional. I got to spend 10 days with my new family. Through them I got to learn so much about Katerina. Why she is funny like that, and why she likes simple things and appreciates family first like me. I also got to see where she is from, her house, her school, her village. When you meet someone in NYC, so far away from home it could get a little blurry. But now it all makes sense. And I am so happy this is the person I met on that day in line for a salad.. So very thankful to be loved by such a person and by such a family. Shabbat shalom @lulus #lovelulus #ad …………………. #loveandwildhearts #happyinlove #travelcommunity #coupletravels #travelingpost #coupleswhotravel #travelmood #coupletrip #borntotravel #plovdiv #bulgaria #travelinsider #coupletravel

A post shared by KATERINA & YINON (@katerinandyinon) on

Blizanci

Skloni su da se vežu i ostanu u vezi, ali tu nema mira i harmonije – Blizanci traže burnu vezu i ustalasaće je nastojeći da partnera naprave ljubomornim. Flertovaće i ponašaće se kao da nisu zauzeti, mučiće partnera pretnjom neverstvom, pre nego što će zaista to i uraditi. To je veoma naporan odnos i zato često bivaju ostavjeni, a dešava se i da ostanu sami, jer niko ne može da podnese njihov “trening živaca”. Ako se moć u vezi obrne, odnosno, ako vi svog partnera Blizanca izluđujete ljubomorom, držaćete mu pažnju zauvek.

Rak

Rakovi vole da se smire uz jednog partnera, ne vole igrice, nesigurnost, sumnju i ljubomoru, oni su porodičan znak i najsrećniji su ako rano pronađu svoju srodnu dušu i sa njom izgrade stabilan odnos, brak i porodicu. Nikada ne zažale što nisu imali više iskustva i više avantura. Njih zanima sve suprotno od avanture – stabilnost, sigurnost, poverenje, initima i bliskost. Ipak umeju da budu naporni, dramatični i ljubomorni, ali kad se jednom obavežu, to je zauvek.

Editors choice