Zvezde kažu da smo skloni ovakvim i onakvim porocima, u zavisnosti od toga u kom smo znaku rođeni. Možda već imaš razvijenu sklonost prema porocima, sofisticiranu ili sirovu, a možda još ne znaš koji bi te oblik zavisnosti uzeo pod svoje. Konsultujt spisak, čisto da znaš čega da se čuvaš.

Ovan – Kokain

Ako pitate Ovnove šta ih najviše nervira, odgovor je sporost. Uvek zauzeti, sa manjkom sati u danu i potrebom da se kloniraju, da bi stigli sve da obave, Ovnovi se primaju na drogu brzine i energije – kokain. Samopouzdanje, nespavanje, brzina – kokain je droga za vas. Odnosno, ona koju treba da izbegavate, jer ćete se navući i nadrljati.

Bik – Hrana i trava (najčešće i jedno i drugo)

Pa nema bolje kombinacije za čulnog Bika, koji uživa u jednostavnim (ali obilnim) zadovoljstvima. Prvo se naduvaš, pa onda jedeš da se spustiš, a hrana je nekako bolja nego inače, kad te vozi duvka. Da li Bikovi imaju problem sa ovom zavisnošću? Samo sa zakonom. Inače oni svoju dragu zavisnost pažljivo neguju i uzgajaju – često u bašti, među sadnicama paradajza, redovima loze ili u kukuruzu.

horoskop 13 Koji je tvoj POROK prema horoskopu?

Blizanac – Društvene mreže

Blizanci nisu u stanju da budu sami, iako zapravo sa svojom dvostrukom prirodom nikad nisu sami. Ali kad hoće da pobegnu od osećanja (a vrlo često hoće) oni posežu za savremenim oblicima komunikacije. Četovaće i hotovaće do besvesti, sa muškim i ženskim svetom, na sve moguće teme. Kod njih je uvek žurka, samo treba da kliknu. Zavisni? Neće oni to priznati nikad.

Rak – Heroin

Na starog dobrog Raka uvek možete računati – ako krene da se uporpašćava, biće to na staromodan, oproban i hardkor način, nema zezanja. Njihovoj prirodi koja teži da zgrabi prolaznost i ne dozvoli joj da mrdne, koja davi svojom ljubavlju i dramom proživljavanja svega i svačega, heroin daje onaj “ma oooopušteeeeno, sveeee je kuuuuul” vajb, koji inače nikad ne bi provalili na suvo. Jednom li se povezu, gotovi su, ćao, igla u ruci je njihov sveti gral.

Comments