5 korisnih saveta kako da ti menstruacija ne upropasti letovanje

Letnji beauty trend: Kako da postigneš puniji i smeliji izgled obrva koje izgledaju prirodno

*GIVEAWAY* Proizvodi za negu kože koji su ti neophodni ovog leta

Belgrade Notes: Novo cool mesto za tvoje letnje uživanje skriveno među krovovima grada

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Made for a Goddess: Kako da svoju kožu učiniš nežnom i glatkom (ADVERTORIJAL)

5 koraka kako da ovog leta imaš svilenkastu kožu i budeš ženstvena poput boginje

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Vodič kroz modele cipela koje će savršeno pratiti tvoje autfite tokom cele letnje sezone

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

1/3

Neko je praktičar, neko teoretičar, neko uči vizuelno, neko više voli da sluša predavanja i da mu se objašnjava, neko je prijemčiv i lako uči na više načina, neko mora da uloži svu snagu da savlada otpor prema knjizi… Tvoju sposobnost učenja, horoskop tumači ovako.

Ovan

Ovnan je empiričar – on najbolje, najbrže i najefikasnije uči iz sopstvenog iskustva, tako što uzme da radi ono što želi da nauči. Neustrašivo uskače usred neistražene teritorije i nema problem da prati instrukcije dok se ne osamostali i ne pronađe sopstveni način na koji stvari najbolje funkcionišu za njega.

Bik

Veoma senzualan učenik – njemu je potrebna atmosfera za rad, doba dana, odgovarajuća svetlost, muzika, mirišljavi štapići… Zato učenju pristupa temeljno i sav se predaje. Naravno, radije će učiti nešto u čemu je moguće angažovati ruke i pokret, nego neko gradivo iz knjige. Sve što može da obavi praktično, uradiće sa puno pažnje i razumevanja.

horoskop 10 Koji je tvoj stil učenja sudeći prema horoskopskom znaku?

Blizanci

Oni imaju potrebu da pričaju o onome što uče – bilo da se radi o lekciji iz istorije, ili o menjanju točka na automobilu, o filozofskom pravcu ili mešanju boja i pripremi platna za slikanje, Blizanci to moraju podrobno da verbalizuju, da bi se njihov mozak potpuno uključio. Najbolje uče u grupi u kojoj mogu da razmenjuju informacije i postavljaju pitanja, grupni rad im nudi izazov da se uključe i fokusiraju.

Rak

Rakovi najbolje uče u prisnom i poznatom okruženju svoje zone komfora. Idealno bi bilo da sve mogu da obave od kuće, preko interneta, naročito što u tom slučaju uopšte ne bi morali ni da ustaju iz kreveta.

Editors choice