Strelac

Filozofi i avanturisti, potrebno im je mnogo teorije i mnogo prakse – da angažuju i mozak i ruke, kako bi što dublje razumeli i iskusili ono što žele da usvoje i savladaju. Razmena studenata, ekspedicije i edukativna putovanja i radionice za njih su najbolji način učenja.

Jarac

Jarčevi su tradicionalisti i učiće lagano, korak po korak, a najbolje će se osećati u učionici, među ostalima, gde mogu da mere svoj napredak u odnosu na druge, odnosno, da budu bolji od drugih.

mesecni horoskop 15 Koji je tvoj stil učenja sudeći prema horoskopskom znaku?

Vodolija

Vodolije imaju potrebu da razviju sopstveni način učenja, važan im je lični pristup i individualan rad. Nemaju otpor prema teoriji, čitanju i istraživanju, ali će verovatno osmisliti neki način da im usvajanje informacija bude interesantnije. Možda će kreirati neki program za sortiranje informacija.

Ribe

Ribe uče senzitivno i emotivno i imaju otpor prema knjizi i praksi jednako, ako im to nije servirano onako kako one mogu da prime. Često im je potreban poseban pristup, učitelj koji će imati dovoljno strpljenja da ih shvati i motiviše – zapravo, ako vole i cene onoga ko im prenosi znanje, učiće sa lakoćom, a ako toga nema, to učenje će biti mučenje.

OVDE možete pročitati godišnji horoskop za 2017!

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Izvor fotografija: www.fashioneditorials.com

Brankica Milošević

Comments