Huawei Consumer Business Group je u londonskom Battersea Evolution-u predstavio dugoočekivanu P9 seriju koja će promeniti korisničko iskustvo pravljenja fotografija kamerom pametnog telefona.

Holivudski glumac Henry Cavill, ambasador Huawei P9 kampanje zajedno sa Scarlett Johansson, pojavio se na svetskoj premijeri najnovijeg Huawei telefona zajedno sa renomirani svetskim imenima iz sveta fotografije kao što su Mary McCartney i nagrađivani fotograf magazina Nacionalna Geografija David Guttenfelder.

Događaju je prisustvovalo više od 1000 medija i gostiju uključujući članove odbora Huawei UK Sir Andrew Cahn i Dame Helen Alexander i poslovne ljude iz celog sveta kao što su: Jim Egan, CEO BBC News; Jonathan Newhouse, Chairman and Chief Executive Condé Nast International; i Anita Chang, Publisher Vogue China.

Huawei P9 je pametni telefon koji je rezultat saradnje dva svetska brenda kao što su Huawei i Leica. P9 poseduje dual-lens kameru koja postavlja nove standarde fotografisanja pametnim telefonom. Dualnom kamerom telefon će praviti jasnije crno- bele i fotografije u boji, u pravom Leica stilu.

115 Koji TELEFON preporučuju holivudske zvezde

Neverovatne fotografije oživeće na 5.2 inčnom ekranu visoke HD rezolucije. P9 poseduje Kirin 955 chipset koji pokreće Android Marshmallow 6.0.

Richard Yu, CEO, Huawei Business Group, izjavio je: “Mi verujemo u kulturu tehnologije nastalu iz radoznalosti i želje ljudi da budu kreativni menjajući način na koji vide svet oko sebe. Partnerstvom sa kompanijom Leica, pomerili smo granice mogućeg u industriji sočiva i promenili pravila igre kada govorimo o fotografijama napravljenim mobilnim telefonom.”

225 Koji TELEFON preporučuju holivudske zvezde

“Grad u kom je održana svetska premijera, London, poznat je po kulturnoj izvrsnosti. P9 zajedno sa našim partnerima, poznatim u svojoj odlučnosti da pomere granice mogućeg, korak su dalje ka pokretanju vizuelne revolucije.”

“Kako tehnologija menja način na koji stvaramo i uživamo u fotografiji, veliko nam je zadovoljstvo da radimo sa partnerom kao što je Huawei,” kazao je Oliver Kaltner, CEO of Leica Camera AG. “Strast kojom kompanija Huawei pomera granice inovativnosti, a koja se podudara sa dokazanim iskustvom koje imamo u proizvodnji kamera i sočiva, uticala je na divnu saradnju na kreiranju P9 modela.”

Skarlet Koji TELEFON preporučuju holivudske zvezde
Comments