Holivudske zvezde i lica kampanje, Henri Kavil i dobitnica nagrade Tony Skarlet Johanson, pojaviće se u TV spotu snimanom u Šangaju i na Novom Zelandu pod direktorskom palicom Baillie Walsh-a iz RSA, a koji će se prikazivati širom sveta od sredine aprila. Trailer je ekskluzivno prikazan na događaju.

334 Koji TELEFON preporučuju holivudske zvezde

Henri Kavil izjavio je: “Obožavam tehnologiju i to je jedan od razloga što sam uzbuđen zbog mogućnosti koje će nam omogućiti dvostruka kamera novog P9 modela. Zaista sam impresioniran partnerstvom kompanija Huawei i Leica na stvaranju kamere visokih performansi i njihovom stručnošću da sve to upakuju u ovako fantastičan uređaj.”

670 Koji TELEFON preporučuju holivudske zvezde

Skarlet Johanson rekla je: “Umetnost fotografisanja me zaista fascinira. Partnerstvo kompanije Huawei sa legendarnim Leica brendom je sjajno. Veliko mi je zadovoljstvo što sam sarađivala sa kompanijom Huawei na jednom ovakvom projektu. Oduševljena sam načinom na koji nas pozivaju da zadovoljimo ljudsku radoznalost i podelimo nova iskustva.”

Huawei Koji TELEFON preporučuju holivudske zvezde

Huawei ja sarađivao sa brojnim renomiranim fotografima koji su podržali svetsku premijeru novog Huawei P9 pametnog telefona uključujući Maria Testina, koji uradio vizuale kampanje. Osim njega tu su i: Mary McCartney, fotograf magazina “Nacionalna Geografija”, David Guttenfelder; Reuben Krabbe, iz zajednice ekstremnih sportista, Banff; Zhu Yinghao, Conde Nast Traveler magazin; i renomirana zajednica fotografa, Eye Em. Svaki od njih radio je fotografije za P9, inspirisane neverovatnim novim mogućnostima pametnog telefona.

Za detaljnije informacije pratite #OO.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

 

Comments