Gost manifestacije „24 sataElegancije“, društvenog događaja sezone, biće Gianni De Benedittis, dizajner vodećeg brenda u svetu avangardnog dizajna nakita – futuro Remoto i dobitnik nagrade za izvanredne talente na takmičenju italijanskog “Vogue”-a , “Who Is On Next”. Sarađivao je sa Guillermo Mariotom iz poznate kuće Gattinoni kreirajući kolekcije Sfere Armillari, Palingenesi i Neografie, a iz ove uspešne saradnje, stvorena je kolekcija nakita koja je nošena u  filmu „Mine Vaganti“.

fujktitt Kolekcija futuro Remoto nakita u Beogradu

Izvanredan nakit

Prezentacija unikatnog nakita futuro Remoto, održaće se 06. septembra na BelomDvoru, nakon svečanog otvaranja manifestacije „24 sata Elegancije“ i pratiće humanitarnu aukciju u okviru gala večere, koja se organizuje u cilju prikupljanja sredstava za Fondaciju Princeze Katarine Karađorđević.

titittr Kolekcija futuro Remoto nakita u Beogradu

Unikatan i elegantan nakit

Gianni De Benedittis biće gost i narednog dana manifestacije, 07. septembra tokom„Luxury Salona” koji će se održati u u Grand Casinu Beograd, u partnerstvu sa časopisom The Economist, tokom kojeg će niz panelista iz oblasti industrije luksuza predstaviti vrhunske brendove.

 

Comments