Nova kolekcija svetski poznatog dizajnera Žan Pol Gotjea (Jean Paul Gaultier), posebno kreirana za modnu kuću Lindex, predstavljena je danas u Beogradu.

Ova kolekcija će biti dostupna od 22. oktobra u Lindex radnjama u Srbiji.

Zan Pol Gotje za Lindex 1 Kolekcija Jean Paul Gaultier za Lindex” od 22. oktobra u radnjama u Srbiji

Jelena Zorica, brend menadžer za Lindex u Srbiji i Ašok Murti, naš poznati stilista, odabrali su 22 kombinacije iz Žan Pol Gotje kolekcije za Lindex i prikazali ih prisutnim predstavnicima medija.
Na kolekciji za Lindex, Žan Pol Gotje je radio šest meseci i u svakom komadu se vidi njegov lični pečat. Kolekcija se sastoji iz ženske odeće, aksesoara i veša, i sadrži i deo ponude za devojčice. Sam kreator je rekao da je ova kolekcija hrabra, šik i jaka, kao Lindex žena za koju je kreirana.

Zan Pol Gotje za Lindex 2 Kolekcija Jean Paul Gaultier za Lindex” od 22. oktobra u radnjama u Srbiji

Kolekcija koja je danas prezentovana ima tri glavne teme, to jest inspiracije, sa ustaljenim motivima ovog prestižnog dizajnera, prikazanim u novom svetlu. To su: tatoo-print grafika u kombinaciji sa prepoznatljivim konusnim oblikom, aplicirana na meš platno i svilenkaste materijale u liniji veša; klasične mornarske pruge kombinovane sa pletenim zimskim artiklima i aksesoarima; i deo kolekcije koji sadrži detalje poput rokerskih zipova i zavodljivih krojeva koji prate liniju tela.

Zan Pol Gotje za Lindex 4 Kolekcija Jean Paul Gaultier za Lindex” od 22. oktobra u radnjama u Srbiji

Takođe, akcenat je stavljen i na podatak da Lindex 12 godina za redom učestvuje u borbi protiv karcinoma dojke. Ovaj put, dva globalno prestižna brenda udružila su se u borbi, tako da će deo prihoda od prodaje kolekcije biti doniran za borbu protiv ove opake bolesti. U okviru kolekcije, koju je dizajnirao Žan Pol Gotje, nalazi se i roze narukvica, kojom ceo projekat dobija prepoznatljivu notu globalne borbe protiv raka dojke tokom meseca oktobra.

U subotu 25.oktobra u periodu od 16 do 18 časova u radnji u Merkator centru cenjene potrošače Lindex će obradovati potrošače tako što će im omogućiti da se druže sa našim poznatim stilistom Ašokom Murtijem koji će im svojim savetima približiti Lindex. Akciju saradnje, koja započinje sa Ašokom Murtijem, nastavlja se i sa drugim poznatim modnim stilistima u ostalim radnjama u narednom periodu.

Comments