Kristijan Siriano je jedan od trenutno najpopularnijih američkih dizajnera.

Popularnost je stekao kada je postao najmlađi pobednik američkog šou programa “Project Runway”, nakon čega je predstavio kolekciju “Christian Siriano” koja mu je donela 5 miliona dolara.

Ono što ovog talentovanog mladog dizajnera izdvaja od ostalih kreatora na modnoj sceni jeste stalna inovativnost, sklonost ka riziku, ali i neverovatan osećaj da prepozna šta žene vole i u čemu mogu izgledati neverovatno seksepilno.

Upravo ovo su odlike njegove nove, pre-fall kolekcije, koju čine ženstveni i glamurozni modeli koktel haljina, večernjih haljina i kompleta, u kojima će se svaka žena osećati kao prava dama.

Predstavljamo vam novu, pre-fall kolekciju sa potpisom Kristijan Siriano.

kolekcija sa potpisom kristijan siriano 1 Kolekcija sa potpisom Kristijan Siriano kolekcija sa potpisom kristijan siriano 2 Kolekcija sa potpisom Kristijan Siriano kolekcija sa potpisom kristijan siriano 3 Kolekcija sa potpisom Kristijan Siriano kolekcija sa potpisom kristijan siriano 4 Kolekcija sa potpisom Kristijan Siriano kolekcija sa potpisom kristijan siriano 5 Kolekcija sa potpisom Kristijan Siriano kolekcija sa potpisom kristijan siriano 6 Kolekcija sa potpisom Kristijan Siriano kolekcija sa potpisom kristijan siriano 7 Kolekcija sa potpisom Kristijan Siriano

Pogledajte još i:

Nova kolekcija modne kuće Badgley Mischka

Ženstvena pre-fall kolekcija sa potpisom Eli Sab

Poslednja kolekcija legendarnog modnog kreatora Oskara de la Rente

Jasna Đorđević

Comments