Da li ćeš osvetu servirati hladnu, prema poslovici, ili ćeš reagovati impulsivno i trenutno i koliko ćeš biti rešena da nekog povrediš – zapisano je u zvezdanoj mapi tvog karaktera.

Ovan

Kad te neko povredi, uvredi, potceni i izloži neprijatnostima, stupaš u borbu na nivou. Lična osveta je suviše niska za tebe, zato ćeš angažovati sve svoje brojne sposobnosti i pokazati da si u svemu bolja od onih koji te omalovažavaju i povređuju. I to će biti kompletna pobeda i puna satisfakcija.

Bik

Ako rešiš da se nekome osvetiš, to će biti temeljno, tiho, efikasno i bolno. Namestićeš nekome otkaz, otkrićeš i odati nečije tajne – uništićeš mu život, glatko i čisto, bez tragova koji bi ukazivali da si umešana.

horoskop 3 Koliko je svaki horoskopski znak osvetoljubiv?

Blizanci

Tvoje osvete su detinjaste i blesave. Umočićeš nečiju četkicu za zube u WC šolju, ubaciti mu pauka pod ćebe, sipati lepak u šampon – svašta ti pada na pamet, zato što osveta treba pre svega, da ti bude zabavna i smešna.

Rak

Intriga – to je tvoj domen. Izmislićeš nešto sramno i kompromitujuće, a blisko istini i pronećeš glasine. Ostalo će se odvijati samo po sebi, dok se đavolčić u tebi kikoće i trlja ruke. Ti dobro poznaješ ljudske slabosti i računaš na njih.

Comments