Iako je primarno napravljena kao deo donjeg veša ili komad koje se kombinuje uz ležernu odeću, u beloj majici možete izgledati vrlo doterano ako je uparite sa šik aksesoarima. Ali pre svega najvažnije je da proverite u kakvom je stanju vaša omiljena majica. Iako se smatra komadom za sva vremena i bez obzira koliko je dugo već imate, bela majica treba da izgleda potpuno novo, čisto bele boje, bez ikakvih žutih tragova i sivila od pranja. Da bi izgledala perfektno u svakoj kombinaciji, neophodno je da se držite osnovnih pravila o održavanju tkanine. Ako je majica izgubila oblik i sada već samo visi na vama onda je zaista pravo vreme da je menjate.

Beli sako1 Komad za sva vremena: Bela majica

Kao što smo već spomenuli belu majicu možete nositi bukvalno uz sve. Kada uz farmerice i cipele sa visokom potpeticom dodate i detalje poput masivne ogrlice, kvalitetne tašne i trendi naočara, ništa vam više nije ni potrebno sem jedna obična, sasvim obična bela majica. Manje je više, vodite se tom mišlju i retko ćete poneti  pogrešne autfite.

Da biste malo “izglancali” ležeran izgled preko bele majice obucite strukirani sako, koji će vam istaći struk i delovaće elegantnije. Ovakvi komadi unapređuju vaš izgled, i ako je pamučna bela majica baza cele kombinacije to neće biti uopšte primetno, a opet ćete dobiti i željeni ležeran autfit.

Ulica Komad za sva vremena: Bela majica
Comments