Kada belu majicu kombinujete sa pantalonama i suknjama visokog struka, onda ste doneli pravi izbor. Sve što treba da napravite jeste da uvučete majicu u pantalone ili suknju. Izgledćete sveže i elegantno kao da ste se baš potrudili, a u stvari vam je bilo potrebno samo nekoliko minuta. U kombinaciji sa prslukom bela majica dolazi do izražaja baš onako i onoliko koliko vi to želite. Mantil bez rukava je sada u trendu i odlično se kombinuje sa bazom od pamuka u beloj boji.

Visok struk Komad za sva vremena: Bela majica

Izgledati sofisticirano i šik u klasičnoj beloj majici apsolutno je moguće sa pravim izborom ostalih odevnih komada. Uobičajene bele i crne kombinacije uvek daju utisak stila i svedenosti, zato ne odustajte od autfita koji vam možda na prvi pogled izgledaju isuviše dosadno. Belo na belo, kao i crno odelo sa belom majicom je klasika koja nas prati godinama ali zanimljivi modeli sakoa i pantalona mogu da osveže i tu staru, dosadnu kombinaciju.

Braon Komad za sva vremena: Bela majica Belo na belo1 Komad za sva vremena: Bela majica

Belu majicu čuvajte i pazite kao blago vašeg garderobera. Biće vam dobar saveznik u mnogim prilikama i bićete zahvalni što je imate.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu!

Izvori fotografije: www.glamradar.com, www.tumblr.com, www.glamour.com, www.fashionbombdaily.com

Zorana Jelenković

Comments